Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Nadal enkelt til semifinale på bekostning av landsmann

- Jeg var heldig i det siste settet, sier Nadal.

INGEN NÅDE: Rafael Nadal viste ingen nåde og sendte ut landsmann Nicolás Almagro i kvartfinalen. Foto: EPA/IAN LANGSDON/NTB scanpix
INGEN NÅDE: Rafael Nadal viste ingen nåde og sendte ut landsmann Nicolás Almagro i kvartfinalen. Foto: EPA/IAN LANGSDON/NTB scanpix Vis mer

Spanske Rafael Nadal viste ingen nåde mot landsmannen Nicolás Almagro og tok seg til semifinale i Roland Garros-turneringen i tennis i tre strake sett.

Andreseedede Nadal måtte ty til tie break i det første settet han vant med 7-4, men så var det slutt for Almagro. De neste settene endte 6-2 og 6-3 i Nadals favør.

- Jeg var heldig i det siste settet. Han hadde noen få muligheter til å bryte min serve, men da jeg fikk min andre eller tredje sjanse klarte jeg å avgjøre kampen, sa Nadal.

Nadal møter vinneren av kampen mellom fjerdeseedede Andy Murray og David Ferrer i semifinale fredag.

Det var Nadals 50. seier på den røde grusen i Paris siden han som 18-åring debutert i Garros-turneringen i 2005. Hans eneste tap kom mot svenske Robin Söderling i fjerde runde i 2009.

Nadal jakter sin sjuende tittel i Garros-turneringen og gå forbi svenske Björn Borg. Han kan også ta sin ellevte Grand Slam-tittel og tangere Borg og Rod Laver.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling