STARTET FERDEN: Rafaen Nadal har siktet festet mot finale i Roland Garros, og fikk en god start i dag.Foto: SCANPIX/AP/Laurent Baheux
STARTET FERDEN: Rafaen Nadal har siktet festet mot finale i Roland Garros, og fikk en god start i dag.Foto: SCANPIX/AP/Laurent BaheuxVis mer

Nadal enkelt videre i Roland Garros

Unge Gianni Mina var sjanseløs.

|||
Fireganger grusmester i Roland Garros-turneringen spanske Rafael Nadal gikk videre til 2. runde enkelt med 6-2, 6-2, 6-2 over unge Gianni Mina tirsdag.

Den franske 18-åringen som kom med i turneringen på et wildcard var seedet som nummer 655. I det første settet spilte han seg til sju servebrudd mot Nadal, men spanjolen reddet samtlige.

I annen runde ventes Horacio Zeballos fra Argentina.

Fram til svenske Robin Söderling sensasjonelt slo Nadal ut i fjerde runde i fjor var spanjolen ubeseiret i turneringen. Nå har han nærmest startet fra skrætsj igjen.

- Jeg går bestandig på banen for å spille best mulig. Jeg skulle veldig gjerne likt å komme tilbake hit hvert eneste år som tittelforsvar, men det er umulig, sa Nadal.

Annenseedede Nadal sikter å ta sin femte tittel og komme à jour med Björn Borg.

Gruseksperten Nadal har slitt med en kneskade det siste året Etter elleve måneder uten en eneste tittel har han kommet sterkt tilbake. Han vant de tre siste store grusturneringene i Monte Carlo, Roma og Madrid i forkant av Roland Garros-turneringen.

(NTB)