Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Nadal finaleklar. Har fortsatt ikke tapt et eneste sett

Tidligere mester Stan Wawrinka tok seg til Roland-Garros-finale på bekostning av verdensener Andy Murray etter fem sett fredag. Rafael Nadal venter i finalen.

I STORFORM: Rafael Nadal har imponert voldsomt under French Open. Foto: NTB Scanpix
I STORFORM: Rafael Nadal har imponert voldsomt under French Open. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Wawrinka vant med settsifrene 6-7 (6-8), 6-3, 5-7, 7-6 (7-3), 6-1 over Murray da han tok seg til finale.

– Det var en fantastisk match. Å vinne mot verdenseneren over fem sett. Jeg er veldig fornøyd med hva jeg presterte, sa Wawrinka til Eurosport.

32 år gamle Wawrinka, som tapte mot Murray i semifinalene i fjor, er den eldste Roland-Garros-finalisten siden 1973.

Wawrinka vant den franske tennisturneringen i 2015.

Den tredjeseedede sveitseren møter ni ganger mester Rafael Nadal i søndagens finale etter at spanjolen kjørte over Dominic Thiem i sin semifinale. Nadal ga seg ikke før det sto 6-3, 6-4, 6-0.

Tennisstjernen har ikke tapt ett eneste sett i årets turnering. Han står med 15-3 i innbyrdes oppgjør mot Wawrinka før finalen.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling