FORTVILTE: Rafael Nadal vant det første settet, men deretter gikk det i bratt nedoverbakke mot kroaten Ivan Dodig. Foto: (AP Photo/The Canadian Press, Paul Chiasson)
FORTVILTE: Rafael Nadal vant det første settet, men deretter gikk det i bratt nedoverbakke mot kroaten Ivan Dodig. Foto: (AP Photo/The Canadian Press, Paul Chiasson)Vis mer

Nadal røk på kjempesmell

Rett ut i andre runde.

Tidligere verdensener Rafael Nadal gikk på et overraskende tap mot kroatiske Ivan Dodig i ATP-turneringen i Montreal onsdag.

Dodig ligger på 41.-plass på verdensrankingen, men klarte likevel å slå ut verdenstoer Nadal. Kroaten vant 2.-rundekampen 1-6, 7-6 (7-5), 7-6 (7-5).

- Jeg følte ikke jeg spilte så dårlig, men jeg kan ikke si jeg spilte bra. I de avgjørende øyeblikkene spilte jeg ikke bra, sa Nadal.

Dodig strålte etter seieren.

- MIN STØRSTE SEIER:  Ivan Dodig jublet etter sitt livs største seier. Foto:  Matthew Stockman/Getty Images/AFP
- MIN STØRSTE SEIER: Ivan Dodig jublet etter sitt livs største seier. Foto: Matthew Stockman/Getty Images/AFP Vis mer

- Dette er den største seieren i karrieren min. I livet mitt. Jeg nøt det virkelig. Jeg kjempet hardt for hvert poeng, og til slutt klarte jeg det. Jeg er veldig fornøyd, sa han.

Serbiske Novak Djokovic, som har overtatt posisjonen på toppen av verdensrankingen foran Nadal, er klar for 3. runde etter at Nikolaj Davydenko fra Russland ble slått 7-5, 6-1.

(NTB)