Nadal-ros: - Storartet

Verdensener Rafael Nadal trekker fram Casper Ruud (21) og mener at nordmannen står foran en strålende framtid på tennisbanen.

FÅR ROS: Casper Ruud får ros av en av tidenes største tennisspillere, Rafael Nadal. Foto: Reuters/Ciro De Luca
FÅR ROS: Casper Ruud får ros av en av tidenes største tennisspillere, Rafael Nadal. Foto: Reuters/Ciro De Luca Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Ruud har slått tennistopper som John Isner og Fabio Fognini under ATP Cup. Tirsdag holdt 21-åringen fra Snarøya også nivået til femterankede Danijl Medvedev fra Russland til tross for tap i strake sett.

- Det har vært en utrolig morsom og lærerik uke. Det er mye positivt å ta med seg videre. Denne kampen mot Medvedev vil jeg ta med meg som erfaring. Forhåpentligvis får jeg møte flere toppspillere framover, sa Ruud til NTB.

- Jeg har møtt tre topp 20-spillere og slått to av dem, sa Ruud, som også fikk spørsmål om alle brannene som herjer i Australia.

- Det er forferdelig med all skaden brannene har gjort. Vi får krysse fingrene og håpe på det beste, sa Ruud. Han bidro selv pengemessig til støttefondet for de rammede.

Arrangøren av ATP Cup gir 100 australske dollar (drøyt 600 kroner) til fondet for hvert serveess i turneringen. Ruud hadde fire-fem av dem tirsdag. Til sammenligning hadde Medvedev 13.

Nadal-skryt

I fjor kom nordmannen i rampelyset da den australske urokråka Nick Kyrgios kalte kampene hans «kjedelige». Da hadde Ruud på sosiale medier kalt australieren for både «idiot» og «fullstendig gal».

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer