Nadal rundspilte tidligere verdensener

Mener alvor i OL-tennisen.

Kommende verdensener Rafael Nadal ga et tydelig budskap da han slo tidligere ener Lleyton Hewitt i OL tirsdag: Nadal er for alvor å regne med i gullkampen.

Nadal viste ingen tegn til nervøsiteten fra OL-debuten mandag. Tidligere verdensener Hewitt ble utspilt og måtte se seg slått 1-6, 2-6 av spanieren.

Det hører med til historien at Hewitt ikke fikk en perfekt oppladning til kampen. Australieren kom rett fra en maratonkamp i doubleturneringen og var tydelig sliten.

Det utnyttet Nadal for alt det var verdt. Spanieren så ut til å ha den samme gode formen han har hatt tidligere i år, en form som har gitt ham seier i French Open og Wimbledon.

I begge Grand Slam-finalene slo han Roger Federer, og det er ventet at de to vil møtes igjen i Beijing også. Men en som kan stikke kjepper i hjulet for drømmefinalen viste god form tirsdag.

Novak Djokovic er seedet som nummer tre i OL-turneringen og hadde få problemer med å slå Rainer Schüttler 6-4, 6-2.

Roger Federer hadde en enkel motstander tirsdag. El Salvadors Rafael Arevalo, rangert som nummer 447, ble slått 6-2, 6-4.

(NTB)

Knust:
Lleyton Hewitt takker Nadal for kampen. Australieren tapte klart med settsifrene 6-1,6-2. Foto: Philippe Huguen, AFP/SCANPIX
Knust: Lleyton Hewitt takker Nadal for kampen. Australieren tapte klart med settsifrene 6-1,6-2. Foto: Philippe Huguen, AFP/SCANPIX Vis mer
Nadal rundspilte tidligere verdensener