Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Nadal smadret Federer i Miami

Nå er han ute etter revansj mot maskinen Djokovic.

KLAR FOR FINALE: Rafael Nadal knuste Roger Federer i semifinalen i Miami. Nå venter Novak Djokovic i finalen.Foto: SCANPIX/Al Bello/Getty Images/AFP
KLAR FOR FINALE: Rafael Nadal knuste Roger Federer i semifinalen i Miami. Nå venter Novak Djokovic i finalen.Foto: SCANPIX/Al Bello/Getty Images/AFP Vis mer

(Dagbladet): Rafael Nadal møter Novak Djokovic i finalen av Sony Ericsson Open i Miami, etter at han knuste Roger Federer i semifinalen i natt.

Sveitseren var aldri i nærheten av spanjolen i tosettskampen, og tapte til slutt 6-3, 6-2. Dermed står Nadal med 15 seire på 23 forsøk mot den tidligere verdenseneren.

Suveren Djokovic
I finalen møter Nadal altså mannen som har dyttet Roger Federer ned til tredjeplass på verdensrankingen, serbiske Novak Djokovic.

Djokovic har fortsatt ikke tapt en kamp i 2011, og knuste amerikanske Mardy Fish i sin semifinale. I forrige uke slo han Rafael Nadal i Indian Wells, men nå er spanjolen ute etter revansj.

- Jeg følte jeg hadde sjansen sist uke, men mistet litt fokus og rytme i andre sett, og ble litt defensiv. Mot en spiller som Novak er det umulig å vinne kampen om du spiller sånn, sier Nadal, ifølge Guardian.

- Søndag må jeg spille godt hele kampen om jeg skal ha noen sjanse. Jeg må være aggressiv og gå for alle poengene. Djokovic vinner alt veldig lett om dagen, og spiller fantastisk. Jeg kan bare gratulere ham med det han har gjort de første tre månedene av sesongen, sier verdenseneren før morgendagens finale.

Offensiv Federer
Roger Federer kan bare se framover. For sveitseren har ingen planer om å gi seg, selv om han ikke er så suveren som han var for noen år siden.

- Jeg føler meg ikke 35 år gammel, som dere får det til å høre ut som jeg er. Jeg er bare 29, og har mange år foran meg, sa sveitseren til reporterne etter tapet for Rafael Nadal.

I kvinnenes finale møtes Maria Sjarapova og Victoria Azarenka.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media