HAR SINE RUTINER: Rafael Nadal kunne ikke møte Drønning Elisabeth før kampen mot nederlandske Robin Haase. Årsaken var at spanjolen ikke ville ødelegge rutinene han følger til hver kamp. Foto: Mark J. Terrill / AP.
HAR SINE RUTINER: Rafael Nadal kunne ikke møte Drønning Elisabeth før kampen mot nederlandske Robin Haase. Årsaken var at spanjolen ikke ville ødelegge rutinene han følger til hver kamp. Foto: Mark J. Terrill / AP.Vis mer

Nadal ville ikke møte Dronning Elisabeth

Fryktet for ødelagte kampforberedelser.

|||Rafael Nadal takket nei til et møte med Dronning Elisabeth II for ikke å ødelegge forberedelsene til sin neste kamp.

Spanjolen ønsket ikke å forandre på de rutinene han følger før hver eneste kamp.

Derfor prioriterte han den private oppkjøringen sin til annenrunde kamp mot nederlandske Robin Haase framfor småprat med den britiske dronningen.

Hun var torsdag på besøk i Wimbledon-turneringen for første gang siden 1977, og blant de stjernene hun møtte var Roger Federer, Serena Williams og Andy Murray.

- Det var litt skuffende at jeg ikke fikk møtt dronningen, men arrangørene her i Wimbledon vet at jeg føler spesielle rutiner før hver eneste kamp, og det var spesielt viktig før kampen mot Haase, for jeg visste det ville bli en vanskelig kamp, sa Nadal.

- Jeg hadde håpet at Dronningen skulle ha sett kampen min mot Haase. Jeg ville gjerne ha møtt henne etterpå, men hun var ikke til stede da, så det ble umulig, sa spanjolen etter torsdagens kamp i Wimbledon.

(NTB)