FLYTTER HJEM: Her takker Stabæk-laget publikum etter en match i 2008. Neste år spiller blåtrøyene igjen på stadion, etter tre sesonger på Fornebu.  Foto:  ARNT E. FOLVIK / Dagbladet
FLYTTER HJEM: Her takker Stabæk-laget publikum etter en match i 2008. Neste år spiller blåtrøyene igjen på stadion, etter tre sesonger på Fornebu. Foto: ARNT E. FOLVIK / DagbladetVis mer

Nadderud pusses opp for bare 10 millioner

Stabæk er skuffet, mener 28 trengs.

Bærum kommune ønsker ikke å bruke mer enn 10 millioner kroner på oppgraderingsarbeidet på Nadderud stadion. Stabæk Fotball er skuffet over politikerne.

Et enstemmig formannskap i kommunen gikk onsdag inn for en minimumsløsning på Nadderud stadion, melder NRK. Stabæks daglige leder, Jon Tunold, er skuffet.

- Vi har hatt en god dialog med både kommunen og forbundet tidligere, så vi følte vi var på vei. Vi føler at det vi får nå, er et slag i trynet, sier Tunold.

Politikerne er enig med rådmannen om at det ikke er en kommunal oppgave å sikre en stadion som tilfredsstiller kravene til Norges Fotballforbund (NFF).

Rådmannen mener det er viktig at Stabæk fortsetter å spille i Bærum, men at det bør brukes kun 10 millioner kroner til å starte oppgraderingsarbeidet, for så å søke NFF om dispensasjon til eliteseriespill på stadion i 2012.

Ifølge NRK trenger Stabæk 28 millioner kroner for å få Nadderud stadion godkjent for eliteseriespill. Det trengs blant annet flere tribuneplasser, større garderober og flere toaletter.

Stabæk har spilt i Telenor Arena på Fornebu de to siste sesongene, men hadde ikke råd til å bli i hallen. (©NTB)