Manchester United

Nådeløs melding

David de Gea langet ut mot egne lagkamerater etter at Manchester United-sesongen endte i en ny fiasko.

SKUFFET: David De Gea og Cristiano Ronaldo. Foto: NTB
SKUFFET: David De Gea og Cristiano Ronaldo. Foto: NTB Vis mer
Publisert

På tribunen på Selhurst Park satt Manchester Uniteds nye manager Erik ten Hag. Der ble han vitne til et tannløst Manchester United, som tapte 1-0 mot Crystal Palace.

Takket være at Brighton snudde kampen mot West Ham får Manchester United likevel spille Europa League neste sesong, og ikke Conference League.

Men det er uansett liten tvil om at sesongen er en fiasko. Med kjøpene av Raphaël Varane, Jadon Sancho og Cristiano Ronaldo var ambisjonene at laget skulle kjempe i toppen, ledet av Ole Gunnar Solskjær.

Men nordmannen fikk sparken. Bedre har det ikke blitt under den midlertidige etterfølgeren Ralf Rangnick, som flere ganger har slaktet troppen i media den siste tida.

HARD KRITIKK: ESPN-journalist, Mark Ogden mener Solskjær skal ha mye av skylden for den svake sesongen Manchester United har hatt. Reporter: Melina Pambou Sundfør. Video: Rødt Kort / Pambou. Vis mer

Nådeløse meldinger

Etter tapet mot Crystal Palace var det veterankeeper David de Gea som langet ut mot egne lagkamerater.

- Det beste med denne dagen er at sesongen er over, sa keeperen.

Det har vært spekulasjoner rundt flere Manchester United-spillere. Nemanja Matic har bekreftet at han drar, mens kontrakten til stjernespiller Paul Pogba går ut.

- Du må ikke bli her. Vil du bli, så bli, men om du ikke vil spille her, så bør du dra. Den nye manageren ser allerede etter nye spillere. Jeg håper han henter inn spillere som har en god karakter, fortsetter De Gea.

Nylig gikk også veteranen Juan Mata ut i The Athletic.

- Vi trenger å bygge kulturen i denne klubben fra bunnen på nytt. Hva som skal til for å representere denne klubben på og utenfor banen må være klart. De som ikke lever opp til den standarden som settes bør ikke være her, så enkelt er det, sa Mata.

Blir værende

Spanjolen bekreftet selv at han blir værende i Manchester.

- Jeg kan nesten ikke vente. Jeg gleder meg til neste sesong med ny manager og nye spillere. Vi må stole på framtida og at vi kan sette Manchester United i en bedre posisjon, sier keeperen som kom til Old Trafford for 11 år siden.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer