Nådeløse Milan

PSV jaktet heroisk en utlikning, så dukket danske Jon Dahl Tomasson opp.

(Dagbladet.no): Guus Hiddink er en av verdens beste trenere. Han ledet Sør-Korea til en sensasjonell semifinale i forrige VM, men da han dro hjem til Nederland og PSV fikk han en svært ubehagelig overraskelse i posten.

Et brev med to geværkuler fulgt av en truende tekst, holdt på å få suksesstreneren til å gi seg som topptrener.

- Jeg ble sjokkert og vurderte å slutte som trener, har Hiddink uttalt, ifølge Expressen.

Men i kveld er det langt hyggeligere. PSV har overrasket alle og spilt seg fram til semifinalen i Champions League, og nå er det bare AC Milan som står i veien for finalen i verdens beste fotballturnering for klubblag.

- Vi er ikke redde, siden alle forventer at Milan skal vinne, så får vi se om vi kan overraske dem, sier Hiddink lurt foran kveldens kamp på San Siro.

Også Chelseas Jose Mourinho har mottatt drapstrusler. Kvelden før Champions League-finalen i fjor, fikk han en telefon som sa at han ville bli drept når han kom tilbake til Portugal.

Følg Milan - PSV direkte klokka 20.45!

VANT LIGAEN: Lørdag kunne PSV feire seieren i Æresdivisjonen. Her løfter trener Guus Hiddink trofeet, med stjernespiller Mark van Bommel til venstre. Foto: AP
VANT LIGAEN: Lørdag kunne PSV feire seieren i Æresdivisjonen. Her løfter trener Guus Hiddink trofeet, med stjernespiller Mark van Bommel til venstre. Foto: AP Vis mer