Nådeløst i natt

Skotske papiraviser som kom på gata i natt slakter det norske forsvarsspillet: - Haaland hadde kanskje ingen hangover da han feiret Manchester Citys «The Treble». Men han og nordmennene har det trolig i dag.

BRUTAL NEDTUR: Erling Braut Haaland klarte ikke å forlenge jubelen fra Manchester City. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet
BRUTAL NEDTUR: Erling Braut Haaland klarte ikke å forlenge jubelen fra Manchester City. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
  • Norge - Skottland 1-2

ULLEVAAL (Dagbladet): Erling Braut Haaland (22) klarte ikke å ta med seg festen fra Manchester City inn på landslaget.

Han var fryktelig nære. Men en haug med bytter - og brølere i det norske forsvaret - har på det nærmeste ødelagt EM-kvaliken.

Skotske papiraviser som kom på gata i natt hyller sitt eget lag etter 2-1-seieren på Ullevaal stadion.

Samtidig fokuserer de på nedturen til storstjerna Haaland.

- Kampen var bygd opp som Haalands hjemkomst. Men super-Skottland sneik seg inn bakveien og holdt sin egen kvalifiseringsfest før EM i 2024, skriver Sunday Mail i papirutgaven som kom på gata i natt.

- Haaland hadde kanskje ingen hangover da han feiret Manchester Citys «The Treble». Men han og nordmennene har det trolig i dag, rapporterer avisa.

- Den nasjonale helten trodde han hadde vekket Norges EM-drøm da han sendte dem i ledelsen fra straffemerket. Men seine mål fra Lyndon Dykes og innbytter Kenny McLean etterlot Haaland - som satt på benken da han ble byttet ut - med den nøkterne sannheten om at Norge kan være ute av EM-kvaliken. Det skjer bare etter tre kamper.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer