Emil Iversen

Nådeløst oppgjør

Petter Northug tviler på kameratens OL-sjanser, men Emil Iversen er som vanlig hardest mot seg selv. Akkurat nå er det lite klokt.

SKUFFLSE: Emil Iversen etter verdenscuprennet på 15 km klassisk for menn under Tour de Ski i Lenzerheide. Foto: Terje Pedersen / NTB
SKUFFLSE: Emil Iversen etter verdenscuprennet på 15 km klassisk for menn under Tour de Ski i Lenzerheide. Foto: Terje Pedersen / NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

SOM regel blir du i godt humør bare å treffe på den mer enn muntre skiløperen Emil Iversen, men i går var det han som måtte ha hjelp. Den totale missen på favorittdistansen 15km klassisk slo ham ut:

  • Rett etter målgang ville Emil dra hjem til Trøndelag for å trene bort skuffelsen over en 59.plass over tre minutter bak suverene Iivo Niskanen.

Han følte han hadde mistet alt. Ja, bortsett fra den vanlig galgenhumoren da:

- Å kjøpe en liter sprit på taxfreen i morgen er det som står nærmest i panna, og starte det nye året med blanke ark og vondt i hodet, og så får vi se, fortalte han til journalistene i målområdet, og fortsatte:

- Jeg er lei meg, det er ikke artig å mislykkes så til de grader. Jeg er en skygge av meg selv.

Akkurat det hadde Emil rett i der nede på stadion i Lenzerheide, men det er bare halve sannheten på hvor 30-åringen står formmessig en drøy måned før vinterlekene.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.