Aspen Ladd, UFC

Nær kollaps: - Galskap

Alt gikk galt for MMA-stjerna Aspen Ladd da hun skulle veies inn før kampen mot Macy Chiasson

DRAMATISK: Kampverden så på med skrekk da Aspen Ladd tok av seg klærne og var nær kollapse under en innveiing. Foto: Twitter / AP Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Oppgjøret i UFC mellom Aspen Ladd og Macy Chiasson er avlyst i kjølvannet av gårsdagens innveiing.

26 år gamle Ladd måtte ned på 61 kilo dersom hun skulle få lov til å gå til kamp, men ved første måling veide hun 64 kilo. Ladd strippet derfor av seg klærne i et forsøk på å komme ned til den satte vekta.

Arrangøren hentet fram en vegg for å skjule Ladd i det hun kledde av seg. Hodet hennes stakk opp bak veggen og man kunne se at hun ristet og på et tidspunkt kunne det se ut som om hun nesten kollapset bak den svarte veggen.

- Aspen Ladd har stått på vekten i 3-4 minutter, sett svak ut og til tider rister hun ettersom de ikke klarer å registrere vekten hennes. De ber henne om å løfte armene. Forrige gang hun gjorde det falt hun nesten om, sa MMA-kommentator Aaron Bronsteter ifølge News.com.

- Aspen Ladd burde ikke slåss i morgen. Det der var ekstremt bekymringsfullt. Sunn fornuft må komme først her. Hva i all verden?, skrev den anerkjente MMA-journalisten Ariel Helwani på Twitter.

- Dette er galskap, fulgte Helwani opp med i en seinere tweet.

Arrangøren fikk til slutt registrert vekta til Ladd, men hun klarte ikke å komme ned på den nødvendige vekta.

I et innlegg på Instagram forklarer hun nå hva som skjedde.

- Kampen er avlyst. Alt min feil. Jeg fikk mensen for to dager siden og det gjorde dette vektkuttet veldig vanskelig. Jeg gjorde så godt jeg kunne, men situasjonen ble håpløs fordi det siste jeg ønsket var å blø foran media, skriver Ladd.

Twitter utdyper hun nærmere og beklager.

- Jeg tar fullt ansvar for at jeg ikke nådde vekta. Det er veldokumentert at jeg har hatt problemer med innveiinger tidligere. Noen ganger så tror man at man har gjort alt rett, men så kommer moder natur i veien. Uansett så må man forberede seg på at alt kan skje, og jeg trodde jeg gjorde det denne gangen, skriver Ladd.

- Jeg kan bare beklage til UFC som har investert så mye i meg, til motstanderen, til fansen, til familien min og ikke minste laget mitt.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer