- Nær ny kontrakt

Ruud van Nistelrooy (26) skriver snart under en langtidskontrakt med Manchester United.

Den nederlandske United-spissen sier til klubbens egen TV-kanal MUTV at han nærmer seg å skrive under en ny kontrakt. Han signaliserer samtidig at han ikke ønsker å spille for noen annen toppklubb før han reiser hjem til Nederland for å runde av karrieren.

- Jeg vil tilbringe så mye tid som mulig av karrieren min i United før jeg eventuelt reiser hjem og avslutter karrieren min i PSV, sier van Nistelrooy til MUTV.

Uttalelsen setter trolig en stopper for spekulasjonene om en overgang til Real Madrid eller Chelsea. I alle fall for denne gang.

- Jeg regner ikke med noen problemer, og trolig vil forhandlingene bli avsluttet meget snart, sier han.

- Jeg har lyst til å bil her lenge, det er derfor jeg er så glad for at alt går så bra. Det er fantastisk å være en del av en klubb med et så stort navn og rik tradisjon. Jeg vil bare fortsette å gjøre mitt beste.

Van Nistelrooy kom til Manchester sommeren 2001, og har scoret fantastiske 97 mål på 118 kamper.

- Jeg er ikke her bare for å ta på meg drakta, score mål og se på bankkontoen. Jeg er her fordi jeg vil være en del av denne store klubben og være en del av den også når jeg eventuelt må gå herfra.

VIL BLI: Ruud van Nistelrooy vil skive langvarig kontrakt med Manchester United, og stilne spekulasjonene om en overgang til Chelsea eller Real Madrid.