Nær sjokk-exit: - Jeg er sjokkert. De blir til tider rundspilt

Pepet av banen.

(Dagbladet): I helga mistet Real Madrid serieledelsen til erkerivalen Barcelona. I dag fortsatte den dårlige kurven med tap for tyske Schalke. I tillegg røk de på en tidlig exit i cupen etter tap mot Atletico Madrid. Ting stemmer ikke for stjernegalleriet om dagen.

For de fikk aldri spillet til å funke mot Schalke heller, og spesielt glapp det i forsvaret.

- Jeg er nærmest sjokkert. De blir til tider rundspilt, sier Morten Langli i Viasat-studio.

VANT: Klaas-Jan Huntelaar og Schalke rystet Real Madrid på hjemmebane og vant 4-3 i Champions League-åttedelfinalen. Real Madrid berget seg videre. Foto: AP Photo/Daniel Ochoa de Olza
VANT: Klaas-Jan Huntelaar og Schalke rystet Real Madrid på hjemmebane og vant 4-3 i Champions League-åttedelfinalen. Real Madrid berget seg videre. Foto: AP Photo/Daniel Ochoa de Olza Vis mer

- Krisen i Madrid er større enn noen gang, supplerte Jan Åge Fjørtoft.

- Sterkt inntrykk Det som illustrerer det punktet godt nok er reaksjonen fra Santiago Bernabeu-publikummet da sluttsignalet gikk. Da svarte nemlig fansen med en pipekonsert.

- Den pipekonserten hørtes voldsomt høy ut! Sannheten kommer aldri gjennom TV-ruta lydmessig, men lenge siden inntrykket var så sterkt, skriver C More-ekspert Petter Veland på Twitter.

Schalkes Klaas-Jan Huntelaar var sterkt toneangivende i seieren, og bidro blant annet med to scoringer. Han hadde dette å si etter kampen:

Traff med taktikken - Jeg synes det var en god kamp av oss, vi ønsket å presse og score det første målet. Selvfølgelig visste vi det var vanskelig å vinne med to mål her. Man skjønte at de var litt usikre, sier Klaas-Jan Huntelaar.

Ekspert Jan Åge Fjørtoft i Viasat-studio mener også at Schalke-trener Roberto Di Matteo skal ha skryt for taktikken.

- De hadde en plan og visste hva de skulle gjøre. De traff med taktikken, sier Fjørtoft.