Nærmer seg eliten i sneglefart

Årsbeste for Nina Løseth.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Nina Løseth kjørte inn til 12.-plass og årsbeste i verdenscuprennet i slalåm i Tsjekkia søndag. Hun falt ned en plass fra første omgang.

Tidligere hadde Løseth 13.-plassen fra slalåmrennet i Reiteralm i november i fjor som sin beste plassering i verdenscupen denne sesongen.

- Jeg nærmer meg de ti beste, men i sneglefart, sa Nina Løseth til NTB etter finaleomgangen i Tsjekkia.

Hun kjørte en veldig god førsteomgang i Spindleruv Mlyn, men gjorde feil og fikk bare 19. beste tid i finaleomgangen. Hun ble slått av den suverene vinneren Marlies Schild fra Østerrike med 3,18 sekunder.

- Det var en tøff og bratt bakke vi kjørte her, og i annen omgang gjorde jeg noen tekniske feil. Det var særlig i henget det ikke klaffet for meg, mente Løseth.

- Jeg har ikke sett på videoopptaket av Ninas løp, men hun tapte veldig mye ned til første mellomtid i finaleomgangen. Foreløpig vet jeg ikke hva som skjedde, men det må vi finne ut av, sa den norske kvinnetreneren, Wolfgang Frandl til NTB.

Sterk Schild

Marlies Schild lå på annenplass etter første omgang, men kjørte en glimrende finaleomgang som holdt til seier. Slovakiske Veronika Zuzulova kjørte seg opp fra tredje- til annenplass, men ble slått med 32 hundredeler, mens tyske Maria Riesch som ledet etter første omgang, misset i finaleomgangen og kjørte inn til tredjeplass. Hun ble slått med 1,18 sekund etter en totalt mislykket avslutning.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer