Dagbladet erfarer:

Nærmer seg fransk klubb

Det skal være lite som gjenstår før Patrick Berg (24) bytter ut Eliteserien med Ligue 1. Dagbladet meldte i går kveld at klubbene var svært nære en enighet og i dag tidlig melder flere medier at overgangen er i boks.

TAKKER AV: Kampen mot Mjøndalen ser ut til å ha blitt den siste for Patrick Berg i Glimts farger for denne gang. Foto: Terje Pedersen / NTB
TAKKER AV: Kampen mot Mjøndalen ser ut til å ha blitt den siste for Patrick Berg i Glimts farger for denne gang. Foto: Terje Pedersen / NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Torsdag kveld kunne Dagbladet melde at Bodø/Glimt og Lens var svært nærme en enighet rundt en overgang for midtbanejuvelen Patrick Berg.

Det skal ha ført til at Berg allerede kan være på vei ned til den franske klubben for å gjennomføre de obligatoriske testene før han omsider setter sin signatur på en kontrakt med Ligue 1-klubben.

I morgentimene fredag ser de fleste detaljene ut til å være på plass og den vanligvis troverdige Fabrizio Romano melder at Lens er enige med Glimt. Berg skal ha signert en kontrakt som trekker seg til 2026.

Ifølge det Dagbladet får opplyst, skal en eventuell overgangssum ligge på mellom 4 og 4,5 millioner euro for Berg, hvilket tilsier mellom 40 og 46 millioner kroner - dersom overgangen skulle gå i orden.

Nettavisen har tidligere omtalt interessen fra den franske klubben, mens også Dagbladet er kjent med at interessen fra Lens har pågått over en periode.

Patrick Berg har ikke besvart Dagbladets henvendelser torsdag kveld. Det har heller ikke daglig leder i Bodø/Glimt, Frode Thomassen eller Bergs agent, Atta Aneke. Heller ikke Bergs far, Ørjan Berg, har besvart Dagbladet.Team manager i Bodø/Glimt, Håvard Sakariassen, ønsker ikke å kommentere Dagbladets opplysninger.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer