Eliteserien

Nærmer seg Molde

Det går mot en retur til norsk fotball for Rafik Zekhnini (23). Nå skal han være enig med Molde om en avtale.

RETUR TIL NORGE: Rafik Zekhnini vil, etter alt å dørmme, slutte seg til Molde om kort tid. Foto: AP Photo/Paul White.
RETUR TIL NORGE: Rafik Zekhnini vil, etter alt å dørmme, slutte seg til Molde om kort tid. Foto: AP Photo/Paul White. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Etter det Dagbladet kan erfare har Zekhnini og Molde blitt enige om en kontrakt som strekker seg over det neste halvannet året. Det betyr at Zekhnini, etter alt å dømme, blir Molde-spiller ut sesongen 2022.

Den tidligere Odd-spilleren var for kort siden på visitt i Molde for å sjekke ut forholdene, og delta på et par treninger. Nå skal partene være enige om å skrive kontrakt.

Zekhnini har stått uten avtale siden han og Fiorentina ble enige om å gå hver til sitt tidligere denne sommeren.

Bekrefter dialogen

Molde-direktør Ole Erik Stavrum bekrefter til Dagbladet at man nærmer seg en enighet med angriperen.

- Vi skal ta en ny prat med Rafik i morgen. Jeg er litt usikker på om han kommer opp nå eller i morgen (mandag, jour.anm), sier Stavrum til Dagbladet. Zekhnini var for kort tid siden på plass for å sjekke ut forholdene på Aker Stadion.

BEKREFTER ZEKHNINI-PRAT: Ole Erik Stavrum Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB
BEKREFTER ZEKHNINI-PRAT: Ole Erik Stavrum Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB Vis mer

- Vi nærmer oss enighet med Rafik. Så tar vi de siste detaljene i morgen med ham, med medisinsk undersøkelse og slikt.

Likevel vil ikke Molde-direktøren bekrefte at man er helt i mål med en overgang for spilleren som står uten kontrakt.

- Dette er en prosess som kan ta litt tid. Det er noen detaljer. Men han nærmer seg å bli Molde-spiller.

Rafik Zekhnini har ikke besvart Dagbladets henvendelser søndag kveld.

Mye erfaring

Forrige sommer var Zekhnini også koblet med en overgang til Vålerenga. Den gang var han blant annet med på å trene med hovedstadsklubben på sommeren.

Foregående sesong var angriperen på lån i sveitsiske Lausanne Sport, der han endte oppholdet med to scoringer på 15 kamper i den sveitsiske toppdivisjonen.

ZEKHNINI-FLØRT: Aron Dønnum legger ikke skjul på at han gjerne ser kompisen i Vålerenga-drakt. Video/reporter: Fredrik N. Filtvedt Vis mer

Han har også erfaring fra spill i den nederlandske toppdivisjonen med Twente, og var utlånt til Rosenborg så seint som i 2018.

Han slo igjennom for alvor som tenåring i Odd i 2015, da han var 17 år gammel. Blant annet etter dobbeltoppgjørene mot mektige Borussia Dortmund i Europa League.

Det førte til at blant andre The Guardian hadde Zekhnini på liste over de 50 største fotballtalentene i verden. Han og Martin Ødegaard var de eneste to nordmennene på den lista.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer