Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Nærmet meg de aller beste

Flatland én strafferunde fra pallen.

NÆRE PALLEN: Ann Kristin Aafedt Flatland var en strafferunde fra seierspallen i sprinten i verdenscupen i skiskyting i østerrikske Hochfilzen fredag.  Foto: ANDERS WIKLUND / Scanpix
NÆRE PALLEN: Ann Kristin Aafedt Flatland var en strafferunde fra seierspallen i sprinten i verdenscupen i skiskyting i østerrikske Hochfilzen fredag. Foto: ANDERS WIKLUND / Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Ann Kristin Aafedt Flatland var en strafferunde fra seierspallen i sprinten i verdenscupen i skiskyting i østerrikske Hochfilzen fredag. Slovakiske Anastasija Kuzmina skjøt feilfritt og gikk til topps med 25.30,6. Hviterusslands Darja Domratsjeva tok annenplassen med en bom og var 19,8 sekunder bak.

Kaisa Mäkäräinen på tredjeplass hadde også en bom og var 23,8 sekunder etter vinneren, mens Flatland på fjerdeplass måtte ha gått 2,1 sekunder raskere for å ha sikret tredjeplassen. — Jeg var nære og jeg nærmet meg de aller beste hele tiden. Det var hardt, men jeg gikk et greit løp og tenkte offensivt hele tiden, sa Flatland til NRK like etter at løpet var over. Hun sa at hun hadde bra ski i snøkavet i Hochfilzen, men synes ikke selv at hun hadde gått noe superløp. Tora Berger gikk inn til niendeplassen. hun var 54,3 sekunder bak teten, men det ble bare en strafferunde på OL-mester Berger også. Fanny Well-Strand horn tok 30.-plassen. Kari Eie ble nummer 49 og Synnøve Solemdal endte på 50.-plass.

(NTB)

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!