Naken-dommeren er tilbake på banen

Ana angrer ikke.

(Dagbladet.no): Ana Paula Oliveira kastet klærne da Playboy la 1,4 millioner på bordet i juli. Etterpå ble linjedommeren utestengt av det internasjonale fotballforbundet Fifa i ett år.

Det stopper ikke 29-åringen. Hun dømmer amatørkamper i Brasil mens hun soner karantenen. Samtidig beklager hun ikke nakenbildene.

- Jeg ønsker å gjøre det klart at jeg ikke angrer noe, tvert i mot. Jeg har en sterk personlighet, sier Oliveira til brasiliansk TV ifølge nyhetsbyrået Reuters.

Denne uka dømte hun en kamp i Maracai, 45 mil fra Sao Paulo. Mange tusen hadde møtt opp, tilskuertallet er høyere enn på enkelte 1. divisjonskamper i Brasil.

Fansen var mer interessert i kvinnen i svart enn i spillet på banen.

- Hvor enn jeg er får jeg støtte fra folket. De sier at hvis jeg ikke gir opp, så får jeg en ny sjanse. Dette er ikke det samme som å dømme en toppkamp, men det hjelper, sier Oliveira.

I august sendte hun en appell til det brasilianske dommerforbundet, hun vil tilbake til toppserien.

- Jeg skal gjøre det umulige, å komme tilbake, sier Oliveira.

VIL TIL TOPPSERIEN: Ana Paula Oliveira dømmer amatører mens hun soner karantenen hun fikk for Playboy-bilder. Foto: Scanpix/Epa
VIL TIL TOPPSERIEN: Ana Paula Oliveira dømmer amatører mens hun soner karantenen hun fikk for Playboy-bilder. Foto: Scanpix/Epa Vis mer

Problemet er ikke bare nakenbildene. Hun fikk tidligere i år en trekampers suspensjon fra dommergjerningen etter en cupkamp mellom Botofogo og Figueirense.

Da annullerte hun feilaktig to Botofogo-mål, fullt påkledd.