Nakenbilder fikk Hope Solo til å poste rasende Facebook-melding

- Over grensen for menneskelig oppførsel.

BILDER BORTE: Hope Solo er forbanna etter at private bilder er lekket og raser fra seg på Facebook. Foto:  Jared Wickerham/Getty Images/AFP
BILDER BORTE: Hope Solo er forbanna etter at private bilder er lekket og raser fra seg på Facebook. Foto: Jared Wickerham/Getty Images/AFPVis mer

(Dagbladet): Fotballkeeperen Hope Solo (33) er forbanna etter at hennes private bilder er lekket på internett. I en kommentar på  Facebook raser den amerikanske fotballprofilen.

- Det er ekstremt sørgelig og uheldig at så mange kvinners rettigheter krenkes av ulovlig lekkasje av private bilder. Dette er over grensen for menneskelig oppførsel, skriver Hope Solo.

Nakenbilder Det skal være bilder av en naken Solo som er på avveie og ifølge fotballspilleren er det hackere som står bak.

- Jeg står sammen med alle kvinner som er berørt og jeg vil bruke enhver mulighet til å beskytte privatlivet, skriver Hope.

33-åringen føyer seg inn i rekken av andre kjendiser som har opplevd at private bilder er lekket. Nylig omtalte Dagbladet at Kim Kardashian, skuespillerne Vanessa Hudgens og Kaley Cuoco har opplevd det samme.

Også FBI skal være koblet inn i saken.

Arrestert Hope Solo har blant annet vunnet to OL-gull med USAs fotballkvinner - men nylig var hun også i trøbbel og siktet for vold.

Solo ble i juni arrestert for vold mot sin egen søster og sin 17 år gamle nevø. I forrige ukes landskamp mot Mexico (4-0-seier) var Solo landslagskaptein, noe som skapte reaksjoner i hjemlandet etter voldsepisoden.

SINT: Hope Solo etter at private bilder er lekket på internett. Foto: AP Photo/John Bazemore
SINT: Hope Solo etter at private bilder er lekket på internett. Foto: AP Photo/John Bazemore Vis mer

Solo kommenterer også dette i sin nylige Facebook-oppdatering:

- Jeg forstår at det offentlige ønsker mer informasjon om anklagene mot meg. Når alle fakta er kommet fram og den juridiske prosessen er avsluttet, er jeg sikker på at jeg er frikjent, skriver Hope Solo.

Solo spiller for tida for klubben Seattle Reign. Hun har 155 landskamper for USA og er en av kvinnefotballens aller største profiler.

I RETTEN: Hope Solo møtte i retten i Kirkland i juni etter anklager om vold. Foto: AP Photo/Pool, The Seattle Times, Mike Siegel, Pool
I RETTEN: Hope Solo møtte i retten i Kirkland i juni etter anklager om vold. Foto: AP Photo/Pool, The Seattle Times, Mike Siegel, Pool Vis mer