Nakensjokk

Thomas Gravesens «familiejuveler» har overskygget Danmarks forberedelser til morgendagens viktige EM-kvalifiseringskamp mot Romania.

Skader og elendige treningsforhold ble toppet av bilder av Everton-spillerens strippeseanse på treningsfeltet i Vedbæk onsdag ettermiddag.

Midtbanespilleren endte opp i en krangel med landslagskollega Jan Michaelsen etter en morderisk tackling, og den høylytte diskusjonen endte med at Gravesen dro ned buksa og blottet sine edlere deler, skriver NTB. Det Gravesen ikke visste, var at en rumensk fotograf fanget opp det hele, og bildene fylte danske og rumenske aviser i går.

Angrer

- Jeg angrer det inderlig, slik som saken har utviklet seg. Det var ment som en morsomhet, men det endte som en dumhet. Jeg så ikke den rumenske fotografen, sier Gravesen, som skylder på at han var overtent - foran Romania-kampen.

- Men det er heller ingen verdenssensasjon, for vi har en alle sammen, legger han kjekt til.

Rumensk presse kastet seg over Gravesen da Danmarks tropp kom til flyplassen i Bucuresti i går ettermiddag. Alle ville høre hva den gale dansken hadde å si.

Kåthet

Kanskje fikk rumenerne bange anelser. Da Norge var i Bucuresti i oktober, dro spøkefulle John Arne Riise ned buksa under trening - og viste riktignok bare baken.

- Thomas handlet i et utslag av kåthet og dumhet. Ved enkelte anledninger er han en liten gutt som bare er så glad i å spille fotball. Det er klart det er uverdig for en landslagsspiller å dra ned buksa slik. Jeg vil ikke si at han har fått en reprimande, men vi har snakket med ham, sa landslagssjef Morten Olsen i går.

VAR DET DET HELE? Den danske midtbanespilleren Thomas<P> Gravesen havnet på førstesidene i Romania da han viste fram sine edlere deler.