Nakkestrekk og hjernerystelse for Sørum etter denne smellen

- Jeg må sende ham en SMS i morra, sier synderen.

• Strømsgodset - Rosenborg 1-1 (0-0)

DRAMMEN (Dagbladet): Thomas Sørum hadde en merkelig dag på jobben. Liungen startet på benken, kom inn i pausen, scoret etter bare noen minutter på banen, før han måtte ut med skade et kvarter ut i andreomgang. 

Etter en duell med Rosenborg-back Jørgen Skjelvik smalt nemlig Godset-spissen inn i reklameskiltene mot hjemmesupporterne. 31-åringen ble liggende, og etter hvert fraktet av banen med båre, før det bar av sted til Drammen sjukehus. 

- Liten knufff - Han fikk en strekk i nakken, som vi fikk stabilisert, samt en smell i hodet. Det mest sannsynlige er nakkestrekk og lett hjernerystelse. Nå skal han ta CT-skanning av både nakken og hodet på sykehuset, så får vi se i morgen, forteller Strømsgodset-lege Dag Erik Knudsen. 

Skjelvik var glad for å høre at det trolig ikke er noe alvorlig med Sørum. Rosenborg-backen beskriver situasjonen slik:

- Det er en mann-mot-mann-duell nede ved dødlinja, og så gir jeg ham en liten knuff helt på slutten. Han braste inn i reklameskiltet, og det så egentlig ganske stygt ut, sier Skjelvik til Dagbladet.

Melding i morgen Det er på langt nær første gangen Thomas Sørum er skadet. 31-åringen har i det hele tatt fått store deler av sitt andre Godset-opphold ødelagt av skade etter skade. Også mot nettopp Rosenborg på Lerkendal i fjor måtte spissen ut med det som viste seg å være en strekk i låret. Skjelvik har sympati med Godset-spilleren.

- Sørum har vært veldig uheldig det siste året. Jeg må sende ham en SMS i morgen, sier Skjelvik.

Også Ronny Deila synes synd på mannen som scoret blåtrøyenes mål lørdag.

- Vi får bare håpe at det går bra, først og fremst er det veldig trist for Thomas. Han fikk en veldig god start på kampen da han kom inn. Det vil ingen ende ta dette, sier Deila.