Nancy 1Ulrika 0

Trekantdramaet mellom Svennis, Nancy og Ulrika er over. Ulrika ville ikke vente mer, og er ifølge venner knust.

Etter en snau uke med knallhardt mediakjør, er forholdet mellom Ulrika Jonsson og Sven-Göran Eriksson over. Ifølge Ulrikas venner brukte Svennis for lang tid på å gå fra sin Nancy Dell'Olio.

I går kveld viste den engelske landslagssjefen seg offentlig sammen med Nancy, kun noen timer etter at Ulrika sendte ut en pressemelding og sa at forholdet til den svenske treneren er over.

Fredag i forrige uke avslørte engelske Daily Mirror at Ulrika og Svennis hadde et forhold. I de neste dagene jakter engelske og svenske aviser på historier som kan bekrefte dette. Familien til Ulrika blir nedringt, og forteller at «joda, de er sammen, og Ulrika er veldig forelsket». Samtidig sier barnepiken til Ulrika at hun tok dem på fersken.

Hovedpersonene holder kjeft, men Ulrikas mamma sier hun håper Svennis velger Ulrika.

- Vil ikke være nr. 2

På en pressekonferanse tirsdag nekter en svett Sven-Göran å kommentere sitt privatliv.

- Det er privat, sier han.

I dag kan Expressen fortelle at Svennis sviktet Ulrika og at den svenske tv-kjendisen derfor valgte å gjøre det slutt.

Sven-Göran hadde lovet å forlate Nancy, men gikk lørdag i stedet på restaurant sammen med den italienske kvinnen. Foran kameralinsene til et samlet britisk pressekorps. Ulrika ble rasende og følte seg sviktet.

- Hun vil ikke være den andre kvinnen, sier en venn av Ulrika.

- Knust

I går sendte hun derfor ut pressemeldingen om bruddet.

- Ulrikas hjerte er knust. Forrige uke var hun 100 prosent sikker på at han kom til å forlate Nancy. Hun var så lykkelig. Hun sa til oss alle at Sven var mannen for henne, sier en venn til dagens Daily Mirror.

Svennis og Nancy har hele tiden holdt en lav profil, men i går kveld snudde de helt om. Kort tid etter at Ulrikas pressemelding var ute, reiste Svennis og Nancy på fotballkamp sammen. Fotografene på Highbury i London fikk de bildene paret ønsket de skulle ta.

I England spøker man nå, ikke overraskende, offentlig om svensken. Da tv-kanalen Sky News i natt gikk gjennom dagens aviser holdt de opp førstesiden til Daily Express. Bildet viste en glad Nancy og en mutt Svennis.

- Det ser ut som jenta vant, og gutten tapte, sa programlederen.

Selvbiografi

Da oppmerksomheten rundt forholdet til Svennis blomstret i engelske aviser, annonserte forlaget Sidgwick & Jackson at Ulrika går med bokplaner. Dersom det ikke tar altfor lang tid før den er ute, kommer boka utvilsomt til å høste frukter av den siste ukas hendelser.

- Jeg skriver om alt, sa Ulrika til Expressen da hun snakket om boka for et par måneder siden.

Hun kommer til å skrive om fotballstjernen Stan Collymore som mishandlet henne offentlig, og alle de andre forholdene. Det innebærer at prins Edward, tv-gladiatoren Hunter, eksmannen John Turnbull og selvsagt Svennis alle får sine egne kapitler i boka.

- Jeg kommer ikke til å skjule noen ting, sier Ulrika Jonsson.

Kampfakta:

Sluttresultat: Nancy 1 - Ulrika 0.

Dommer: Sven-Göran Eriksson.

TAPEREN: Ulrika Jonsson ville ikke vente mer, og sa takk for seg. Her er hun fra Grand Prix-sendingen i Birmingham i 1998.
SAMMEN: Svennis og Nancy dro på fotballkamp sammen i går.
VINNEREN: Nancy Dell'Olio stakk av med seieren i kampen om Sven-Göran Eriksson.