Nancy sparker tilbake

LONDON: Nå er Sven-Göran Erikssons italienske kjæreste Nancy Dell'Olio kommet på banen - og hun sparker hardt i kjærlighetshistorien som kan koste den engelske landslagssjefen jobben.

Det var The People som i går kunne presentere et eksklusivt intervju med den 43 år gamle Nancy Dell'Olio, landslagssjefens kjæreste. Der kaller hun Erikssons ekselskerinne, den svenske TV-stjernen Ulrika Jonsson, «et ludder» som forsøker å «stjele mannen min» og kaller henne «sexgal og pengegrisk med en moral som en villkatt». Ulrika har tidligere kalt Dell'Olio en «hensynsløs pengejeger».

Den temperamentsfulle italienske advokaten forteller i intervjuet at Ulrika stadig har ringt hjem til dem, men hvis andre enn Eriksson tar telefonen, legger hun på.

«Ærlig»

Dell'Olio har også fortalt venner at Ulrika ikke skyr noe middel for å få hva hun ønsker, og at hun har forført en rekke menn. Verst av alt er det nok at Ulrika har fortalt om besøk i parets hjem, der svenskene har hatt sex i parets seng mens Nancy har vært bortreist.

Britiske avisers førstesider har denne helga vært fulle av nye avsløringer. Ulrika Jonsson har satt i gang en vendetta med boka «Honest» (Ærlig). Det gjør man ikke ustraffet mot italienere.

Interessen for boka er stor, men om den kommer til å selge godt gjenstår å se. Hele innholdet blir nemlig gjengitt i Daily Mail denne uka.

Den tidligere værdama Ulrika Jonsson blir nå kalt sportens Edwina Currie. Det er etter den tidligere konservative Underhus-representanten som for noen uker siden avslørte at hun hadde vært John Majors elskerinne i fire år før han ble statsminister.

Dårlig salg

Den boka ble også kjøpt opp av Daily Mail og resultatet er at selve boka går dårlig i bokhandlene fordi folk allerede har lest det viktigste i avisa.

Både Currie og Jonsson kan imidlertid glede seg over at de har fått millioner av kroner i forskudd, så da er det jo ikke så farlig om bøkene ikke selger. Begge kvinnene er forsmådd og ønsker å ta hevn mot mannen som svek dem og mot sine konkurrenter.

Ikke sex

En av påstandene i Ulrika Jonssons bok er at Sven-Göran Eriksson og Nancy Dell'Olio ikke har hatt sex på lenge, at han helst vil bli kvitt henne, men at han er redd for at hun skal avsløre hemmeligheter fra deres samliv i Italia og Storbritannia.

For landslagssjef Sven-Göran Eriksson er den verste påstanden at han brukte jobben for å skaffe seg sex med Ulrika.

Han skal ha stukket av fra kontoret regelmessig, angivelig fordi han skulle nå en kamp, i stedet havnet han hos Ulrika eller andre kvinner, hvis man skal tro hva Ulrika skriver i sin bok.

Adam Crozier, sjefen i det engelske fotballforbundet, har imidlertid forsikret Eriksson at jobben er sikker uansett hva som avsløres omkring hans privatliv.

Eriksson er ikke like klar. På pressekonferansen før EM-kvalifiseringskampen mot Slovakia ble han nok en gang spurt om sitt forhold til Ulrika Jonsson. Da svarte Eriksson at det var en privatsak, men han antydet at en dag kommer han kanskje til å spørre seg selv «Orker jeg dette lenger?».

Onsdag spiller England mot Makedonia i Southampton. Det kan bli Sven-Göran Eriksson siste dag i «verdens hardeste jobb».

SVEN-GÖRAN ERIKSSON: Mannen det står om.
SNAKKER UT: Nancy Dell'Olio, Sven-Göran Erikssons italienske samboer.
HAR SKREVET BOK: Ulrika Jonsson, Sven-Göran Erikssons svenske ekselskerinne.