Nani:- Derfor skrev jeg ny kontrakt

Ble ikke lovet noen plass i førsteelleveren, men skrev likevel under på en ny avtale med de røde djevlene.

 FEM NYE ÅR:  Portugiseren har vært i United siden 2007, men mange trodde det var kroken på døra for Nani denne sommeren. Vingen valgte likevel å bli, og skrev forrige uke under på en ny femårskontrakt med klubben. REUTERS / Phil Noble
FEM NYE ÅR: Portugiseren har vært i United siden 2007, men mange trodde det var kroken på døra for Nani denne sommeren. Vingen valgte likevel å bli, og skrev forrige uke under på en ny femårskontrakt med klubben. REUTERS / Phil NobleVis mer

Den 26 år gamle vingen avslører nå at det var den nye United-manageren David Moyes som overtalte han til å bli på Old Trafford.

Mange trodde at Nani, som signerte for United fra Sporting Lisboa i 2007, kom til å forlate forrige sesongs seriemestere før dette overgangsvinduet stengte, men portugiseren gjorde alle spekulasjoner til skamme da han signerte ny femårskontrakt forrige uke.

I følge Sky Sports, innrømmer Nani at han avslo tilbud fra andre klubber, men at Moyes spilte en stor rolle da han til slutt bestemte seg for å forlenge kontrakten.

- Jeg er veldig tilfreds med min nye avtale med United. Sommeren var ikke enkel, men etter mange samtaler med David Moyes, tror jeg dette var den beste løsningen. Jeg føler at jeg kan tilføre United mye.

I løpet av samtalene med Sir Alex' etterfølger, kunne portugiseren likevel ikke bli lovet noen fast plass på United-laget.

- Manageren kunne ikke garantere meg en plass i førsteelleveren noe mer enn hos de andre spillerne, så jeg vet jeg må jobbe hardt for å komme med på laget. Det er målet mitt for sesongen, avslører vingen som har over 200 kamper for Manchester-klubben på samvittigheten.