Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Nani danset med Fulham

Nok en storkamp fra vingen. Men årets spiller blir han ikke.

LEKESTUE: Nani, omringet av fire Fulham-spillere - inkludert vår landslagskaptein Brede Hangeland - flikker ballen igjennom til Berbatov og 1-0. Foto: REUTERS/Phil Noble/Scanpix
LEKESTUE: Nani, omringet av fire Fulham-spillere - inkludert vår landslagskaptein Brede Hangeland - flikker ballen igjennom til Berbatov og 1-0. Foto: REUTERS/Phil Noble/Scanpix Vis mer

Manchester United - Fulham 2-0 (2-0)

(Dagbladet): Manchester United gjorde åtte endringer til dagens kamp mot Fulham fra laget som slo Chelsea 1-0 i Champions League i midtuka.

Det var en sterk indikasjon på hvor store favoritter Manchester United var og hvor trygg Alex Ferguson er på hele troppen sin. United sto med elleve strake seire mot Fulham på Old Trafford, og det ble heller aldri spennende i dag.

- Du stoler på troppen din. Det var ingen risiko når du kjenner spillerne dine. Jeg plukket det riktige laget, sa Ferguson ifølge Sportinglife.

Seieren kom mye takket være en mann som lyder navnet Nani.

Etter en tidlig sjanse fra Zamora, som han blåste over, tok hjemmelaget fullstendig over. Nani driblet borte fire-fem stykker, spilte vegg med Anderson og spilte fram Berbatov. Bulgareren scoret sitt 17. mål på Old Trafford denne sesongen, trygt plassert nede i hjørnet.

Enkelte ropte på offside, men reprisen som ble vist på TV løy siden bildet ble fryst for tidlig. Nani flikket den én gang til etter at bildet ble fryst og Berbatov var enten på linje eller i en helt minimal offside.

En fantastisk prestasjon av Nani, som etter en drøy halvtime igjen viste klasse. En langpasning datt ned bak oppasseren hans og portugiseren satte fart mot mål. Han rundet en utrusende Schwarzer i Fulham-målet, før han forsøkte å flikke ballen i mål. En klarering på målstreken endte hos Valencia, som enkelt kunne score med hodet.

To prestasjoner fra øverste hylle av Nani - og to United-mål.

Ikke nominert som årets spiller Men selv om Nani er iferd med å gjennomføre sin beste sesong i Manchester United, og laget styrer mot sitt 19. seriegull, er han ikke nominert til årets spiller i England. Det er helt sant.

Lufta gikk fullstendig ut av Fulham etter 2-0-målet og andre omgang ble en eneste lang transportetappe for et b-preget Man Utd, der Chris Smalling kanskje imponerte mest av «reservene». Valencia var også god på høyrekanten og kom til mange innlegg i løpet av kampen.

Brede Hangeland spilte hele kampen for Fulham, men tapte flere dueller mot Smalling da United-stopperen kom fram på Uniteds dødballer.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media