FORSATT VIKTIG: Alex Ferguson mener at Nani fortsatt har en rolle i Manchester United. Foto:  REUTERS/Heino Kalis/NTB scanpix
FORSATT VIKTIG: Alex Ferguson mener at Nani fortsatt har en rolle i Manchester United. Foto: REUTERS/Heino Kalis/NTB scanpixVis mer

Nani er ikke til salgs

- Vi lar ham ikke gå, sier Ferguson.

Manchester Uniteds vingspiller Nani har fortsatt en framtid i klubben, ifølge manager Alex Ferguson.

Det har den siste tiden blitt spekulert i at portugiseren vil bli solgt når overgangsvinduet åpner i januar. Nani har ennå ikke skrevet under en ny United-kontrakt etter at forhandlingene gikk i stå tidligere i år.

- Representantene hans har selvsagt vært i videre samtaler med David Gill (direktør) om en ny kontrakt, men jeg vet ikke hvor langt de har kommet. Vi lar ham ikke gå, sier Ferguson til Uniteds nettsted.

Nani har ikke spilt for Manchester United siden mesterligakampen mot Braga 7. november. Siden har han slitt med en lårskade.

- Han er skadd. Kontrakten hans løper ikke ut før om et halvannet år. Vi trenger Nani i klubben. Han har noen kvaliteter som er annerledes fra de andre spillerne. Han er nok ikke tilbake før i midten av januar, opplyser Ferguson.

Nani kom til United fra Sporting Lisboa i 2007.

(NTB)