Nani hinter om United-exit

- Vet ikke hva fremtiden bringer.

VURDERER FREMTIDEN: Nani sier i et intervju med en portugisisk tv-kanal at han ikke vet hva fremtiden bringer, og at han «ser på mulighetene». Han har to år igjen av kontrakten med Manchester United. Foto: AP Photo / Armando Franca / NTB Scanpix
VURDERER FREMTIDEN: Nani sier i et intervju med en portugisisk tv-kanal at han ikke vet hva fremtiden bringer, og at han «ser på mulighetene». Han har to år igjen av kontrakten med Manchester United. Foto: AP Photo / Armando Franca / NTB ScanpixVis mer

(Dagbladet): Manchester Uniteds kantspiller Nani kom til klubben fra Sporting Lisboa i 2007, og har etter litt startvansker blitt en av Uniteds viktigste spillere.

Han spilte 39 kamper denne sesongen og noterte seg for 12 målgivende pasninger og ti mål.

I et intervju med den portugisiske tv-kanalen RTP, gjengitt av The Guardian i dag, hinter imidlertid 25-åringen om et mulig klubbytte.

- Jeg har hatt fem sesonger i Manchester United og vunnet alle titler det er mulig å vinne. Jeg trives veldig godt, men jeg vet ikke hva som skjer i fremtiden. Jeg vil se på mulighetene, sier Nani.

To år Kantspilleren har to år igjen av kontrakten med Manchester United, og er i øyeblikket i samtaler med de «Røde Djevlene» om en forlengelse.

- De spiller ikke fotball bare i England og Spania. Det er mulig å oppnå suksess i andre land. Agenten min venter på nyheter fra United. Vi har levert et nytt forslag (til kontrakt) og venter nå på svar fra klubben.

Med Portugal Nani er i øyeblikket sammen med det portugisiske landslaget som legger sine siste forberedelser til EM i Polen og Ukraina, som starter neste fredag. Ser en bort ifra Cristiano Ronaldo er Nani Portugals kanskje største stjerne.

- Jeg håper at dette EMet blir mitt EM, og jeg jobber hardt for det her med Portugal. Jeg ønsker å være best, være nummer en, og vise det på banen. Jeg og Cristiano er to av de beste kantspillerne i verden, noe statistikken i klubbene våre viser, sier Nani.