Nani hinter om United-exit

- Vet ikke hva fremtiden bringer.

VURDERER FREMTIDEN: Nani sier i et intervju med en portugisisk tv-kanal at han ikke vet hva fremtiden bringer, og at han «ser på mulighetene». Han har to år igjen av kontrakten med Manchester United. Foto: AP Photo / Armando Franca / NTB Scanpix
VURDERER FREMTIDEN: Nani sier i et intervju med en portugisisk tv-kanal at han ikke vet hva fremtiden bringer, og at han «ser på mulighetene». Han har to år igjen av kontrakten med Manchester United. Foto: AP Photo / Armando Franca / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Manchester Uniteds kantspiller Nani kom til klubben fra Sporting Lisboa i 2007, og har etter litt startvansker blitt en av Uniteds viktigste spillere.

Han spilte 39 kamper denne sesongen og noterte seg for 12 målgivende pasninger og ti mål.

I et intervju med den portugisiske tv-kanalen RTP, gjengitt av The Guardian i dag, hinter imidlertid 25-åringen om et mulig klubbytte.

- Jeg har hatt fem sesonger i Manchester United og vunnet alle titler det er mulig å vinne. Jeg trives veldig godt, men jeg vet ikke hva som skjer i fremtiden. Jeg vil se på mulighetene, sier Nani.

To år Kantspilleren har to år igjen av kontrakten med Manchester United, og er i øyeblikket i samtaler med de «Røde Djevlene» om en forlengelse.

- De spiller ikke fotball bare i England og Spania. Det er mulig å oppnå suksess i andre land. Agenten min venter på nyheter fra United. Vi har levert et nytt forslag (til kontrakt) og venter nå på svar fra klubben.

Med Portugal Nani er i øyeblikket sammen med det portugisiske landslaget som legger sine siste forberedelser til EM i Polen og Ukraina, som starter neste fredag. Ser en bort ifra Cristiano Ronaldo er Nani Portugals kanskje største stjerne.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer