DRØMMEN KNUST: Nani er skadet, og kan ikke delta i VM i Sør-Afrika.Foto: SCANPIX/AP/Hassan Ammar
DRØMMEN KNUST: Nani er skadet, og kan ikke delta i VM i Sør-Afrika.Foto: SCANPIX/AP/Hassan AmmarVis mer

Nani mister VM i Sør-Afrika

Stjernefallet fortsetter.

||| (Dagbladet): Portugal- og Manchester United-ving Nani er ute av årets VM på grunn av en skade i venstre skulder, melder det portugisiske forbundet på sine hjemmesider.

Skaden ble beskrevet som mindre alvorlig senest i går, men etter undersøkelser under forberedelsene i Sør-Afrika er det nå klart at Nani ikke er i stand til å delta i mesterskapet i det hele tatt.

- En test viser at han ikke er kapabel til å være med, heter det i meldingen fra forbundet.

Portugal henter inn Benfica-spiller Ruben Amorim som erstatter for vingen, som ble skadet i en trening i Lisboa før avreise til Sør-Afrika.

Ifølge NTB falt han på skulderen etter å ha forsøkt seg på et spektakulært skudd. Han trodde imidlertid han skulle bli frisk i tide, og var optimistisk da han satte seg på flyet til Johannesburg.

- Jeg føler meg bedre allerede. Jeg vet ikke, vi får se, når vi er framme må vi sjekke på nytt, sa portugiseren i går.

Sjekken førte altså med seg dårlig nytt, og Nani blir med sin skade en del av det store stjernefallet før årets mesterskap i Sør-Afrika:

Rene Adler (Tyskland), Michael Essien (Ghana), Rio Ferdinand (England), Lassana Diarra (Frankrike), Arjen Robben (Nederland), Andrea Pirlo (Italia), David Beckham (England), Michael Ballack (Tyskland), Didier Drogba (Elfenbenskysten), Heiko Westermann (Tyskland), John Obi Mikel (Nigeria), Harry Kewell (Australia), Simon Rolfes (Tyskland), Humberto Suazo (Chile), Christian Träsch (Tyskland), Lee Dong-gook (Sør-Korea), Miroslav Karhan (Slovakia) og Tim Brown (New Zealand) mister, eller står alle i fare for å miste, VM med skader.

Drogba og Robben har fortsatt håpet i behold.

Nani mister VM i Sør-Afrika