I TRØBBEL: Manchester Uniteds portugisiske ving Nani (t.v.) i duell med Liverpools Martin Kelly sist helg. Nani ble byttet ut i pausen på Anfield.Foto: PETER POWELL / EPA / NTB SCANPIX
I TRØBBEL: Manchester Uniteds portugisiske ving Nani (t.v.) i duell med Liverpools Martin Kelly sist helg. Nani ble byttet ut i pausen på Anfield.Foto: PETER POWELL / EPA / NTB SCANPIXVis mer

- Nani slo United-kollega

Lagkamerater måtte skille de to, skriver engelsk avis.


• Følg Premier League i vårt fotballstudio! 13.45: Arsenal - Chelsea.

(Dagbladet): Manchester Uniteds portugisiske ving Nani har ifølge avisa Daily Mail satt United-framtida si ytterligere i fare etter en episode med reservelagsspilleren Davide Petrucci.

De to skal ha kranglet etter en duell på treningsfeltet Carrington.

Seinere skal Nani ha ropt til seg den 20 år gamle italieneren på treningsstudioet, og lagkameratene trodde de to skulle skvære opp. I stedet skal Nani ha slått til lagkameraten.

Krevde for mye Andre spillere måtte trå til for å hindre at situasjonen utartet.

Russiske Zenit St. Petersburg bekreftet for noen uker siden at de var i forhandlinger om Nani, men overgangen ble ikke klar før den russiske fristen 6. september.

Det skal ha vært lønnskravet til Nani som hindret et salg til Russland.

BLE SLÅTT? Den engelske avisa Daily Mail skriver i dag at Manchester Uniteds reservespiller Davide Petrucci (t.v.) ble slått av Nani etter en krangel på trening. Her spiller Petrucci treningskamp for a-laget i Shanghai. Foto: CARLOS BARRIA / REUTERS  / NTB SCANPIX
BLE SLÅTT? Den engelske avisa Daily Mail skriver i dag at Manchester Uniteds reservespiller Davide Petrucci (t.v.) ble slått av Nani etter en krangel på trening. Her spiller Petrucci treningskamp for a-laget i Shanghai. Foto: CARLOS BARRIA / REUTERS / NTB SCANPIX Vis mer

- Overgangen til Nani mislyktes hovedsaklig på grunn av det, han ba om en enorm lønn og det kunne vi ikke gi ham, sa Zenit-direktør Maksim Mitrofanov ifølge Sky Sports.

Åpnet for utlandet Nani har forhandlet om ny kontrakt med Manchester United, men også der tyder rapportene på at lønnskravene hans har vært for høye til at partene har blitt enige.

Tidligere i sommer åpnet Nani i et intervju med en portugisisk TV-kanal for å fortsette karrieren i en annen liga.

- De spiller ikke fotball bare i England og Spania. Det er mulig å oppnå suksess i andre land. Agenten min venter på nyheter fra United. Vi har levert et nytt forslag (til kontrakt) og venter nå på svar fra klubben, sa kantspilleren i juni.

• Manchester United spiller hjemme mot Tottengham i kveld klokka 18.30. Følg kampen i vårt fotballstudio!