Nannskog: - Vi blir outsider i gullkampen

Tror det blir tøft mot Brann og LSK.

(Dagbladet.no): Stabæk-Start 1-1.

Daniel Nannskog ga Stabæk ledelsen 1-0 før pause, men måtte se Starts Ole Martin Årst utlikne ledelsen i andre omgang.

Dermed har Stabæk fem poeng opp til serieleder Brann, og er også to poeng bak Lillestrøm etter bare to poeng på fire kamper.

- Vi er kanskje ikke i superform alle sammen. Vi dribler litt på feil steder og misser i markeringene på dødballer, sier Nannskog til TV 2 Zebra etter kampslutt.

Han mener det blir «veldig, veldig tøft» for Stabæk å holde følge med Brann og LSK i gullkampen.

- Jeg tror Brann har et perfekt utgangspunkt. Lillestrøm så også veldig bra ut i går. Vi har ikke like bred stall, så det kan bli tøft for oss å henge med de store klubbene. Men vi kan kanskje være en liten outsider, mener svensken.

Han scoret et vakkert mål, og var som alltid en stadig trussel mot motstanderen, men var ikke så opptatt av det etter to tapte poeng hjemme mot bunnlaget.

- Man vil ha tre poeng, så egen innsats er «skitsamma», sier Daniel Nannskog.

SCORET - MEN TAPTE POENG: Daniel Nannskog var ikke så opptatt av egen innsats så lenge Stabæk tapte to nye poeng. Her feirer han 1-0 med Eirik Markegård (t.v.) og Alanzinho. Foto: Scanpix
SCORET - MEN TAPTE POENG: Daniel Nannskog var ikke så opptatt av egen innsats så lenge Stabæk tapte to nye poeng. Her feirer han 1-0 med Eirik Markegård (t.v.) og Alanzinho. Foto: Scanpix Vis mer
Nannskog: - Vi blir outsider i gullkampen