Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Nannskog blir i Stabæk

- En kjempestor dag.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Daniel Nannskog og Veigar Pall Gunnarsson har vært Tippeligaens i særklasse beste spissduo denne sesongen. Slik blir det kanskje i årene framover også.

I dag fulgte Nannskog i fotsporerne til sin islandske spissmakker, og forlenget avtalen med Stabæk til 2009.

Mer skal ikke til for å gjøre mr. Stabæk, Ingebrigt Steen Jensen, til en meget lykkelig mann.

- Dette er en kjempestor dag. Det er fantastisk at begge to har valgt å gjøre dette, for de kunne gått mange andre steder. Vi er kjempekry, proklamerer Steen Jensen overfor klubbens egen TV-kanal.

Viktig med Gunnarsson

Daniel Nannskog legger ikke skjul på at det veide tungt at også Pall Gunnarsson forlenget med klubben.

- Det var enormt viktig at Veigar signerte. Han har betydd mye for mitt spill og hele laget, så det var naturligvis viktig for meg at han ble i klubben, sier goalgetteren.

At Stabæk på et tidlig tidspunkt gikk i forhandlinger om ny kontrakt veide også svært positivt.

GOD KJEMI: Daniel Nannskog og Veigar Pall Gunnarsson har hatt en kjempesesong i Stabæk-trøya. Nå har begge spissene signert på nye og forlengede avtaler med klubben. Foto: Adrian Øhrn Johansen
GOD KJEMI: Daniel Nannskog og Veigar Pall Gunnarsson har hatt en kjempesesong i Stabæk-trøya. Nå har begge spissene signert på nye og forlengede avtaler med klubben. Foto: Adrian Øhrn Johansen Vis mer

- Jeg hadde kanskje ikke gjort dette om Stabæk hadde kommet på banen i september eller oktober neste år. De viser profesjonalitet, og det elsker jeg, sier han.

Spisskonstellasjonen Nannskog/Pall Gunnarsson har scoret 15 mål hver i Tippeligaen denne sesongen, og har en stor del av æren for at Stabæk har kjempet i teten i sin comebacksesong i Tippeligaen.