BACK IN BUSINESS: Daniel Nannskog har vært ute med en lårstrekk, men er tilbake i kveldens kamp mot Start. For Sabæk-supporterne forhåpentligvis med mål - garantert med kjeften gående.
Foto: Erlend Aas / Scanpix
BACK IN BUSINESS: Daniel Nannskog har vært ute med en lårstrekk, men er tilbake i kveldens kamp mot Start. For Sabæk-supporterne forhåpentligvis med mål - garantert med kjeften gående. Foto: Erlend Aas / ScanpixVis mer

Nannskog fra start mot Start

Skal gjenta Start-slakten fra i fjor.

|||

Følg Stabæk-Start og resten av tippeligarunden direkte fra kl. 16 i studio!

En lårstrekk har satt Daniel Nannskog ut av spill i en drøy måned. i kvled er han tilbake i Stabæks startoppstilling mot Start.

Det betyr at norsk fotballs fremste radarpar, Nannskog og Veigar Páll Gunnarson er klar til felles innsats på Ullevaal.

Det er egentlig dårlig nytt for Start som tapte 0-5 i tilsvarende kamp i Telenor Arena i fjor. Daniel og Veigar har bare spilt sammen i 72 korte minutter, mot Odd og Aalesund, i årets sesong. Det har resultert i én vakker scoring mot Odd, signert Nannskog med Gunnarson som pasningslegger.

På plass er også Stabæks formspillere Johan Andersson og Espen Hoff. Sistnevnte har allerede fire scoringer mot én eneste i hele fjorårssesongen. Hoff er en favoritt hos Stabæk Support, men kan forsvinne til nettopp Start i løpet av høsten. Han har gravid samboer med sørlandsbakgrunn - og Stabæk er en klubb som slipper spillere som ønsker å flytte på seg av familiære hensyn. Espen Hoff er ellers opprinnelig fra Larvik.

For trener Jan Jönsson blir mandagen spesiell. Han feirer sin 50-årsdag med å lede et Stabæk-lag som har fire seirer på rad, to cupkamper inkludert.


(NTB)