Nannskog lei av kontraktsmaset

- Det skjer ingenting nå, sier han.

Framtiden til Daniel Nannskog er fortsatt uavklart. Stabæk-spissen er lei maset.

Nannskog har ennå ikke bestemt seg for om han fortsetter i Stabæk.

Tidligere har han varslet at han kunne tenke seg en retur til Sverige. Nannskog og Stabæk-ledelsen skulle møtes etter cupfinalen, men foreløpig har det ikke skjedd noe.

- Agenten min har vært bortreist. Det er én grunn til at det ikke har skjedd noe. Men det skjer ingenting nå, og jeg vet ikke når det skjer, sier Nannskog til VG.

- Vi har ikke noe nytt å fortelle. Vi håper selvfølgelig at vi kan få til en avklaring så fort som mulig, men i øyeblikket er det usikkert hvor lang tid prosessen kan ta, sa Stabæks sportsdirektør Lars Bohinen til Dagbladet.no i går.

Svenske Nannskog forteller at han daglig får åtte-ti henvendelser fra pressen som lurer på om han blir hos seriemesteren.

- Det er blitt mye. Så mye at jeg er lei, og derfor kommer jeg ikke til å si noe før det er noe å si, sier Nannskog, som ble toppscorer i eliteserien med 16 mål.

(Dagbladet.no/NTB)

LEI MASET: Daniel Nannskog, her sammen medprisutdeler Marie Knutsen under fotballgallaen tidligere i måneden, sier at det ikke er noe nytt om hans fotballframtid. Foto: LISE ÅSERUD/SCANPIX
LEI MASET: Daniel Nannskog, her sammen medprisutdeler Marie Knutsen under fotballgallaen tidligere i måneden, sier at det ikke er noe nytt om hans fotballframtid. Foto: LISE ÅSERUD/SCANPIX Vis mer
Nannskog lei av kontraktsmaset