SKADET: Daniel Nannskog sliter fortsatt med strekkskaden han pådro seg i Stabæks treningsleir i juni. Her under alternativ trening med fysisk trener Marcel Cruz. Foto: Elisabeth Sperre Alnes / DAGBLADET.
SKADET: Daniel Nannskog sliter fortsatt med strekkskaden han pådro seg i Stabæks treningsleir i juni. Her under alternativ trening med fysisk trener Marcel Cruz. Foto: Elisabeth Sperre Alnes / DAGBLADET.Vis mer

Nannskog rekker ikke kampen mot Dnepr Mogilev

- Håper å være spilleklar til returen.

||| FORNEBU (Dagbladet): I morgen kommer hviterussiske Dnepr Mogliev til Telenor Arena. Møtet er det første av i alt to kamper for å ta seg videre fra Europa Leagues andre kvalifiseringsrunde.

For skadde Daniel Nannskog kommer europacup-kampen for tidlig.

- Det går bedre dag for dag, og jeg håper å være spilleklar til returkampen mot Dnepr Mogilev torsdag 22. juli, sier Daniel Nannskog til Dagbladet.

Det svenske storscoreren har vært ute i tre uker, etter at han pådro seg en strekkskade på Stabæks treningsleir i Sverige i juni.

På Stabæk-treninga i Telenor Arena i dag, trente han alternativt med fysisk trener Marcel Cruz.

- Det viktigste for meg nå blir og ikke slå opp igjen strekkskaden. Jeg, som nesten aldri har vært skadet tidligere, har bare spilt ni av 16 kamper denne sesongen, og det er jeg svært lite fornøyd med. Det er rett og slett en ny opplevelse for meg, sier Nannskog.

Han savner å trene med ball og mål.

- Det har vært jævla mange kjedelige treningsøkter de siste tre ukene, men sånn er det og sånn må det være. Jeg skal være tipp-topp om en ukes tid. Begynner jeg for tidlig, kan hele sesongen være ødelagt, sier han.