Nannskog senket Viking

Scoret begge målene for Stabæk.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

NADDERUD (Dagbladet.no): Stabæk-Viking 2-1

Det var duket til topp-oppgjør på Nadderud da Viking gjestet Stabæk. Vertene gikk offensivt til verks og dominerte store deler av førsteomgangen.

Uten å få uttelling.

Mye var skrevet om duellen mellom målmaskinene Nannskog og Ijeh før kampen, og det var svensken som først havnet i fokus.

Etter halvtimen var han i duell mot Viking-keeper Austbø, og så ut til å nå ballen først før han gikk over ende. Nadderud skreik på kort og frispark, men dommer Olsen vinket spillet videre.

To minutter tidligere hadde Nannskog nesten klart å omsette en retur fra Austbø, etter at keeperen ikke klarte å holde et skuff fra Alanzinho.

Sint Rösler

Stabæk hadde nær sagt alt spillet, men Ijeh fikk en sjanse rett før pause. Berg la inn fra høyre, men Ijeh fikk ikke hodet ordentlig bak ballen og headet over.

Uwe Rösler var lite fornøyd med hva han så.

- Den første timen var Stabæk klart best. Jeg skrytt mye av spilleres innsats og innstilling tidligere, men i starten manglet det mye.

Bærumslaget startet andre omgang som de slapp, og etter to minutter fikk de betalt. Nannskog var plutselig alene med keeper på 16-meter, og ventet keeper ned. Ballen trillet han kontrollert til venstre for Austbø til 1-0.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer