Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Nannskog sto over Stabæk-treninger

Stabæk frykter strekkskade.

(Dagbladet.no): Daniel Nannskog sto over helgas Stabæk-treninger på grunn av smerter bak i låret.

Nannskog har har kjent smertene den siste uka, og det var også grunnen til at han bare spilte en halvtime som innbytter mot Viking fredag.

- Problemet er på baksiden av låret, men jeg håper og tror vi har kontroll på det. Det kan kanskje være strekk. Vi skal kanskje teste han på fotballtrening mandag, så får vi nok flere svar da. Vi skal også undersøke han nøye for å se om det er en strekkskade, sier trener Jan Jönsson til Asker og Bærums Budstikke.

Jönsson er usikker på om han kommer til å bruke Nannskog i treningskampen mot russiske Spartak Nalcik i morgen.

- Det er jo tidlig i sesongen, og vi ønsker ikke å risikere at han blir ute med skade i enda lengre tid. Det er ikke nå det er viktigst at han spiller, sier treneren.

Nannskog scoret 19 mål for Stabæk i Tippeligaen i fjor, og det er liten tvil om svenskens betydning for Stabæk.

Så seint som i går snakket Henning Hauger til Aftenposten om nettopp det:

- Jeg er ikke bekymret for manglende bredde i stallen, men samtidig vet vi jo at det er vanskelig å erstatte for eksempel Daniel (Nannskog) dersom han blir skadet, sa Hauger.

SMERTER i LÅRET: Daniel Nannskog (t.v.) sammen med sportsdirektør Lars Bohinen under fredagens Stabæk-trening på La Manga. Nannskog sto over helgas treninger. Foto: Scanpix
SMERTER i LÅRET: Daniel Nannskog (t.v.) sammen med sportsdirektør Lars Bohinen under fredagens Stabæk-trening på La Manga. Nannskog sto over helgas treninger. Foto: Scanpix Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media