Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Nannskog vil gjøre skam på Carews hete modellvideo

- Fryktelig dårlig. Jeg kan gjøre det bedre.

(Dagbladet): Matchball Mandag-kollegene var raske med å la bordet fange da Daniel Nannskog slang med leppa om John Carews nylige undertøysfotoshoot under gårsdagens sending fra Bergen.

Svensken var ikke videre imponert over resultatet av Carews videoinnspilling sammen med Tatiana Sjamratava, men gikk kanskje lenger enn han hadde tenkt da han mente han selv kunne levere noe bedre.

- Det er bra at han koser seg, men det var fryktelig dårlig. Dette var slurvete, ett poeng. Dette kunne man gjort mye mer sexy, jeg kan gjøre dette bedre. Til neste Matchball Mandag skal jeg gjøre noe bedre, sa Nannskog på TV 2 - til Erik Thorstvedt, Mini og Aleksander Schaus store jubel.

- Vi velger modell, du velger truse, sa Schau umiddelbart, og de tre rundt bordet gjorde det klart at dette skal gjennomføres.

Daniel Nannskog avviser likevel at han angrer dagen derpå.

- Den som lever får se, jeg skal ikke avsløre for mye allerede nå, men dette skal vi få til før siste Matchball Mandag neste uke, sier svensken humrende til Dagbladet.

Blir ingen supermodell
Med tanke på at neste sending er fra Sogndal, var Mini rask med å foreslå Tone Damli Aaberge som kvinnelig motspiller til Nannskog. Det avviste Aleksander Schau kontant.

Nannskog frykter likevel ikke hva de andre kan finne på, selv om han måtte gå med på å holde seg unna planleggingen.

Han vil heller ikke ut med hvem som er drømmemotspilleren i en dampende het undertøysvideo.

IKKE SÅ VERST SJØL: Daniel Nannskog lover at hans video skal bli en god parodi på Carews, men tror neppe han får med seg noen supermodell.
Foto: Thomas Rasmus Skaug  / Dagbladet
IKKE SÅ VERST SJØL: Daniel Nannskog lover at hans video skal bli en god parodi på Carews, men tror neppe han får med seg noen supermodell. Foto: Thomas Rasmus Skaug / Dagbladet Vis mer

- Det foregår mye saker i hodet på den mannen (Schau), men de har nok ikke rukket å tenke så mye på gjennomføringen ennå. Men det blir i hvert fall ingen supermodell, dette skal bli en liten parodi i så fall, sier han.

- Hvilket terningkast gir du Carew-videoen, da?

- He-he, det var ikke helt min stil det der, men Schau og de andre syntes jo det var kjempebra. Det er ikke helt min smak, men mange andre liker det sikkert, sier Nannskog med et smil.

- Vår video får bare være en kul greie, en parodi, det skal i hvert fall ikke være noe seriøst, lover TV 2-eksperten.

Russisk supermodell
Det var Fashion TV som for et par dager siden la ut en video av John Carew sammen med supermodell Tatiana Shamratava, som viser de to i en sexy fotoshoot for undertøy.

I filmen blir Carew presentert som en internasjonal fotballstjerne med over 200 mål. 

Tatiana Sjamratava er russisk, har vært på over 50 forsider av internasjonale magasiner, og gått på over 100 catwalker rundt i verden.