Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Nannskog vrakes mot Tirana

- Bare positivt, sier spissen om sitt første «ordentlige» møte med benken.

FORETREKKES:  Daniel Nannskog (høyre) mener det bare er positivt at formsterke Fredrik Berglund får fortsette i den gode målstimen han har vært i i det siste.
Foto: Kyrre Lien / SCANPIX .
FORETREKKES: Daniel Nannskog (høyre) mener det bare er positivt at formsterke Fredrik Berglund får fortsette i den gode målstimen han har vært i i det siste. Foto: Kyrre Lien / SCANPIX . Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

I morgen kl. 20: KF Tirana - Stabæk

TIRANA (Dagbladet.no): Han har bøttet inn mål for Stabæk i fire og et halvt år, og vært Jan Jönssons første navn på arket når lagoppstillingen skulle føres opp.

Aldri har han blitt vraket i en «ordentlig» kamp, men en gang må bli den første: Mot KF Tirana starter Daniel Nannskog etter alle solemerker på benken.

- Bare positivt
Mest overraskende — 35-åringen tar det svært så rolig.

- Det er helt greit, man skal ikke vrake en mann som har scoret seks mål på to kamper, sier Nannskog til Dagbladet, og legger til at Berglund passer godt som ensom spiss i 4-1-4-1-formasjonen Stabæk planlegger.

- Fredrik har spilt i den rollen tidligere, og med den formen han er i, synes jeg det er naturlig at han starter. Det er bare positivt at jeg vrakes, mener målgrossisten.

Perfekt timing?
Selv innrømmer svensken at han kanskje er blitt roligere med årene, og at han neppe ville ha reagert på samme måte tidligere. Samtidig ser han at dette kan være en taktisk genistrek av trener Jönsson.

- Det blir nok en temmelig defensiv kamp for vår del. Kanskje kan jeg komme inn med mine friske og raske ben utover andreomgangen når albanerne begynner å bli slitne og vi får noen kontringsmuligheter. Det kan være perfekt timing, mener Nannskog.

Trener Jan Jönsson er ikke fullt så kategorisk som landsmannen, men innrømmer at det ser bra ut for formspilleren Fredrik Berglund.

- Det er ikke avgjort hvem som spiller på topp ennå, men det blir nok bare én spiss, og Fredrik Berglund har spilt en del i den rollen tidligere.

Berglund fornøyd
Selv er Berglund naturlig nok fornøyd med at han har funnet formen og at han virkelig begynner å få tillit hos trener Jan Jönsson.

- Egentlig synes jeg at formen er bedre nå enn den tida jeg spilte i Danmark (og var den spilleren som rasket scoret 50 mål i den danske Superligaen, red. anm.). Jeg har ikke scoret så mange mål før nå, men jeg synes faktisk spillet mitt har vært bra her i Stabæk, sier han.

- Jeg hadde heller aldri mistet trua på at jeg skulle finne målformen her. I Danmark gikk jeg en periode på 90 dager uten å score før det plutselig begynte å løsne igjen, så jeg har sett det før, sier den innleide Elfsborg-spilleren.

PS! Stabæk spiller ventelig i en 4-1-4-1-oppstilling, hvor formasjonstreningen antyder følgende lag : Knudsen - Skjønsberg, Segerström, Olsen, Hedenstad - Hauger - Keller, Diskerud (Pálmason), Farnerud, Kobayashi - Berglund

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!