TRENGER HVILE: Daniel Nannskog likte dårlig å tape hjemme for Hønefoss. Nå vurderer han å be om fri. Foto: Erlend Aas / Scanpix
TRENGER HVILE: Daniel Nannskog likte dårlig å tape hjemme for Hønefoss. Nå vurderer han å be om fri. Foto: Erlend Aas / ScanpixVis mer

Nannskog vurderer å be om Viking-fri

Har problemer med å komme ut av senga.

||| FORNEBU (Dagbladet): Daniel Nannskog og Stabæk-angrepet hadde en av sine verre dager på jobb. Svensken, som jakter sitt ligamål nummer 100 i Norge, sliter også med en strekk på baksiden av låret. Derfor vurderer han nå å be trener Jan Jönsson om fri til bortekampen mot Viking lørdag.

- Ja, absolutt. Jeg slo opp den direkte på første krossball i dag. VI får vente et par dager så får vi se. Men jeg tror tre kamper på en uke kan bli for mye for meg, sier Nannskog til Dagbladet.

- Jeg hadde problemer med å komme opp av senga tidligere denne uka, sier spissen som hadde flere gode sjanser i 0-1-tapet mot Hønefoss.

Trener Jan Jönsson hadde en av sine verste dager som Stabæk-trener i går etter å ha blitt ranet for alle poengene mot Hønefoss.

- Det var en ganske ekstrem kamp. Man kunne akseptert 0-0, men ikke 0-1, sier Jönsson til Dagbladet.

Stabæk hadde et stolpeskudd og en gigasjanse ved Henning Hauger før pause. I andre omgang sto keeper Thomas Solvoll mot flere forsøk. Men det var likevel noe merkelig tamt over et Stabæk-lag som hadde lite tempo og bevegelse. 

- Vi var også opptatt av å holde nullen, sier Jönsson om Stabæk som merkelig nok har sluppet inn det første målet i seks av sju kamper i år. Den sjuende endte 0-0.