Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Nannskog vurderer å legge opp

Måltørken tærer på svensken.

SLITER: Daniel Nannskog sliter med å finne målet på fotballbanen. Nå sliter svensken også med motivasjonen. Foto: Kyrre Lien / SCANPIX.
SLITER: Daniel Nannskog sliter med å finne målet på fotballbanen. Nå sliter svensken også med motivasjonen. Foto: Kyrre Lien / SCANPIX. Vis mer

Stabæk-spiller Daniel Nannskog er usikker på hvor lenge han orker å holde på uten å finne tilbake til gleden ved å spille fotball.

- Jeg har slitt med å finne gleden i spillet, og det påvirker meg både på og utenfor banen. Jeg kan ikke bare løpe rundt der ute for pengenes skyld. Jeg må føle at jeg får til spillet.

- Hvis ikke kan jeg like gjerne kaste inn håndkleet og avslutte karrieren, sier Nannskog til TV 2.

Svensken har ikke scoret mål for Stabæk siden 5. juli i 2-2-kampen borte mot Lyn Oslo. Han innrømmer at han gjør alt for å holde seg i sjakk mentalt.

- Jeg har vært et godt stykke unna den gamle Daniel. Man må jobbe mye mentalt, og det har vært en tøff tid, forteller Nannskog.

Søndag kan Nannskog spille på seg selvtillit igjen når Stabæk tar imot Vålerenga til eliteseriekamp.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media