Napoli-eier arrestert for svindel

Napoli-styreformann Giorgio Corbelli ble i dag arrestert da politiet rullet opp en liga som angivelig selger falsk kunst på italiensk TV.

Napoli-eieren er en av sju personer som ble arrestert i Roma. Etterforskerne mener Corbellis TV-stasjon Telemarket har solgt flere tusen falske kunstgjenstander til TV-tittere.

Corbelli kjøpte seg inn i Napoli for et år siden, og sliter også fotballmessig med sin klubb. Etter nedrykket til Serie B siste sesong ligger klubben nå på sjetteplass i den nest øverste divisjonen. Bare fire rykker opp.

Flere tusen fans har protestert mot eieren tidligere i sesongen. Ifølge en talsmann Napoli-spillerne stiller både spillerne og treneren seg bak eieren etter arrestasjonen.

Norske Steinar Nilsen er blant dem som er oppgitt over Napoli og eieren Corbelli. Etter avsluttet kontrakt har Fifa gitt han medhold i at han har 15 mill. kroner til gode av italienerne. Men pengene kommer aldri.

- Dette er bare enda en episode i saken. Jeg er drittlei, skikkelig møkklei. Jeg synes det er skammelig at pengene ikker på kontoen min, sa Nilsen til Dagbladet mandag.

(Dagbladet.no)