Napoli-fan knivstukket etter stopp på bensinstasjon

Supporterbuss stoppet på samme sted som Milan-fansen.

I TRØBBEL: En Napoli-fan ble knivstukket da supporterbussen stoppet på vei til kveldens bortekamp mot Juventus. Supporterne havnet i trøbbel med Milan-fans som stoppet på samme sted. Foto: AFP PHOTO / CARLO HERMANN
I TRØBBEL: En Napoli-fan ble knivstukket da supporterbussen stoppet på vei til kveldens bortekamp mot Juventus. Supporterne havnet i trøbbel med Milan-fans som stoppet på samme sted. Foto: AFP PHOTO / CARLO HERMANNVis mer

En Napoli-supporter ble fraktet til sykehus etter å ha blitt knivstukket i låret da lagets supportere barket sammen med Milan-tilhengere på en bensinstasjon søndag ettermiddag.

Mannen ble fraktet til sykehus etter episoden som fant sted ved 14-tiden søndag. Han ble senere skrevet ut med lettere skader og skal avhøres av politiet.

Milans supporterbuss var på vei fra bortemøtet med Catania da de støtte på Napoli-bussen på vei til kveldens kamp mot Juventus i Torino. Bussene stoppet ved samme bensinstasjon, og da brøt det ut slagsmål mellom de to rivalklubbenes patrioter.

Politiet ble kalt ut, og tre busser med rundt 150 personer ble anholdt. Politiet opplyser at de avhører personer på stedet og prøver å kartlegge bakgrunnen til fotballbråket.

(NTB)