Serie A

Napoli hjalp Juventus nærmere ligatittelen

Napoli tapte overraskende poeng da det kun ble 1-1 borte mot Sassuolo søndag. Dermed leder Juventus Serie A med hele 18 poeng.

SKAPTE TRØBBEL: Ssasuolo-spillerne hjalp Juventus på veien mot nok et seriemesterskap. Foto: NTB/Scanpix
SKAPTE TRØBBEL: Ssasuolo-spillerne hjalp Juventus på veien mot nok et seriemesterskap. Foto: NTB/Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Juventus vant oppskriftsmessig 4-1 mot Udinese fredag, og søndag skulle Napoli følge i serielederens fotspor. Men borte mot Sassuolo, som ligger på 12-.plass, ble det tøft for de lyseblå.

I starten av annen omgang kjempet hjemmelaget til seg en scoring ved Domenico Berardi. Napoli måtte framover i banen, men skulle ikke få lønn for strevet før det gjensto fire minutter av ordinær tid. Da fikk Lorenzo Insigne ballen noen meter uten for hjørnet av femmeteren. Derfra curlet 27-åringen inn sitt niende seriemål i lengste hjørne.

1-1 var gode nyheter for Cristiano Ronaldo og co. Avstanden fra Juventus til Napoli er 18 poeng med elleve kamper igjen. Mirakler må til om ikke Torino-klubben tar hjem seriemesterskapet for åttende gang på rad.

Bak Napoli kommer Milan stormende. Klubben har fem strake seirer og ligger seks poeng bak 2.-plassen. Inter slo SPAL 2-0 tidligere søndag og er nummer fire, ett poeng bak Milan.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer