Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Napoli klatret etter Gonzalo Higuaíns måldobbel

To heldige scoringer.

Gonzalo Higuaín scoret begge målene da Napoli slo Genoa 2-1 og klatret til 3.-plass i italienske Serie A mandag kveld.

Etter kampen som rundet av den 20. serierunden er Napoli med sine 36 poeng to foran Lazio og Sampdoria. Fortsatt er det et stykke opp til serieleder Juventus (49) og -toer Roma (42).

Hjemme mot Genoa trengte Higuaín kun sju minutter på å markere seg. Riktig nok kunne det se ut som om spissen burde vært avvinket for offside da han satte inn returen etter José Callejóns langskudd.

Utover i kampen gjorde Napoli det vanskeligere for seg selv. Genoa kom mer med og fikk belønning i det 56. minuttet. Iago Falque dunket inn 1-1 fra kanten av 16-meteren.

Uansett skulle Higuaín blir vertenes redningsmann. Han fikk et noe billig straffespark for en dytt i feltet etter 74 minutter og banket selv ballen i mål til 2-1-seier.

Tidligere mandag vant Udinese 2-1 over Empoli på bortebane. Det betyr at Empoli fortsatt er kun ett poeng over nedrykksstreken, mens Udinese ligger trygt plassert som nummer ni.

(NTB)