LUKTER PÅ TABELLTOPPEN: Napoli er bare to poeng bak Juventus etter å ha slått Caglieri 1-0 mandag kveld. Arkivfoto: REUTERS/Janerik Henriksson/Scanpix
LUKTER PÅ TABELLTOPPEN: Napoli er bare to poeng bak Juventus etter å ha slått Caglieri 1-0 mandag kveld. Arkivfoto: REUTERS/Janerik Henriksson/ScanpixVis mer

Napoli klatret opp i ryggen på Juventus

Etter seier mot Cagliari.

Med seier over Cagliari mandag klatret Napoli helt opp i ryggen på Juventus, som søndag tapte for Milan. Inter tapte mot Parma.

Det tetner seg til i toppen av den italienske eliteserien. Søndag gikk viktige poeng tapt for Juventus da en straffescoring av Robinho sørget for seier til Milan. Mandag kunne Napoli derfor ta innpå de hvite og svarte med seier over Cagliari.

Og den muligheten tok de. Etter en jevn førsteomgang satte Marek Hamsik inn 1-0 til gjestene etter 73 minutter. Det resultatet sto seg helt inn.

Dermed klatret Napoli opp på 30 poeng, to bak ledende Juventus.

Inter hadde muligheten til å tetne det ytterligere til i toppen av tabellen da de gjestet Parma. Men Andrea Stramaccionis gutter klarte ikke å overliste Antonio Mirante i Parma-buret. Med et kvarter igjen fikk derimot Nicola Sansone gjøre som han ville og banket inn 1-0 for Parma.

Inter holder tross tapet stand som nummer tre på tabellen, fire poeng bak Juventus.

(NTB)