FORHØR: Manchester Citys Mario Balotelli sammen med sine advokater i Napoli i dag.Foto: SCANPIX/REUTERS/Stefano Renna
FORHØR: Manchester Citys Mario Balotelli sammen med sine advokater i Napoli i dag.Foto: SCANPIX/REUTERS/Stefano RennaVis mer

Napoli-politiet avhørte Balotelli om mafiakobling

Hevder han ikke visste hvem Comorra-lederen Marco Iorio var.

Manchester City-spiss Mario Balotelli har blitt stilt spørsmål av påtalemakten i Napoli på grunn av koblinger til den lokale mafiaen, også kjent som Comorra.

Dette rapporterer flere italienske medier torsdag. Balotelli skal ha reist tilbake til Italia sammen med Napolis fotballag i morgentimene, dagen etter at Manchester City og søritalienerne møttes til mesterligaoppgjør i Nord-England.

Klokken halv fire torsdag ettermiddag dukket Balotelli opp hos den lokale påtalemakten og forklarte seg om en rundtur han tok i Scampia, et av de mest beryktede Comorra-dominerte områdene i Napoli.

Balotelli skal angivelig ha hatt følge av den mistenkte Comorra-lederen Marco Iorio under besøket i juni i fjor. Iorio er tidligere arrestert for blant annet hvitvasking av penger. Citys 21-årige spiss har tidligere hevdet at han ikke visste hvem Iorio var.

- Jeg kjente ikke de menneskene. Den dagen i Napoli var det hele tiden mye folk rundt meg, forklarte Balotelli i juni i år. (©NTB)