Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Trenerbytte i Chelsea?

Napoli-presidenten: – Maurizio Sarri og Jorginho nærmer seg Chelsea

Onsdag avslørte Napoli-president Aurelio De Laurentiis at Chelsea er nær ved å sikre seg Maurizio Sarri som ny trener. Også midtbanespiller Jorginho er på vei.

Maurizio Sarri blir etter alt å dømme Chelseas nye manager. Foto: Scanpix
Maurizio Sarri blir etter alt å dømme Chelseas nye manager. Foto: Scanpix Vis mer

London-klubben har lenge vært på jakt etter Sarri som erstatter for Antonio Conte etter en skuffende Premier League-sesong. Napoli har sikret seg Carlo Ancelotti som ny trener, men har fortsatt Sarri under kontrakt. Dermed må Chelsea kjøpe ut Sarri fra Napoli-avtalen.

- La oss bare si at Sarri-saken nærmer seg en konklusjon. Advokatene mine har sendt papirene til hans advokat. Det avhenger av ham, sa De Laurentiis da Ancelotti offisielt ble presentert som Napoli-trener onsdag.

Napoli-presidenten avslørte også at midtbanespilleren Jorginho (26) er på vei til Premier League-klubben. Klubbene skal være enige om en overgang uavhengig av om Sarri blir ny Chelsea-trener.

De Laurentiis avslørte at Napoli kom til enighet med Manchester City om en overgang for spilleren for to uker siden, men Jorginho ville heller til London, og Chelsea tilbød høyere lønn.

Midtbanespilleren er del av Italias landslag og var en sentral brikke da Napoli kjempet om Serie A-tittelen forrige sesong.

Antonio Conte er fremdeles Chelsea-trener og ledet lagets første trening etter ferien, men har lenge vært ryktet ut etter at klubben leverte en svak sesong året etter Premier League-gullet i 2017. FA-cuptriumfen mot Manchester United i mai ser ikke ut til å berge Conte, som trolig må forlate klubben.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media